Mostrar, amagar i acoblar finestres

Algunes finestres del LibreOffice es poden acoblar, com ara la finestra Navegador. Podeu moure aquestes finestres, canviar-ne la mida o acoblar-les a una vora.

Acoblar i desacoblar finestres

Per acoblar una finestra, dueu a terme una de les accions següents:

Aquests mètodes també es poden utilitzar per desacoblar una finestra acoblada actualment.

Mostrar i amagar finestres acoblades

Icona

Feu clic al botó de la vora de la finestra acoblada per mostrar-la o amagar-la. La funció Amaga automàticament us permet mostrar temporalment una finestra amagada fent clic a la seva vora. Quan feu clic al document, la finestra acoblada es torna a amagar.

note

L'acoblament de les barres d'eines i les finestres mitjançant el mètode d'arrossegar i deixar anar depèn de la configuració del gestor de finestres del sistema. Heu d'habilitar les opcions pertinents del sistema perquè es mostrin tots els continguts d'una finestra quan la moveu, en comptes de mostrar-ne només el marc exterior.