Control ActiveX per a visualitzar documents a l'Internet Explorer

Nom茅s al Windows podeu veure qualsevol document del LibreOffice en una finestra del Microsoft Internet Explorer. Instal路leu el control ActiveX al programa d'instal路laci贸 del LibreOffice.

Instal路laci贸 del control ActiveX

1. Tanqueu el LibreOffice i l'inici r脿pid.

2. Feu clic al bot贸 Inicia de la barra de tasques del Windows. Trieu Configuraci贸.

3. A Configuraci贸, feu clic a Aplicacions.

4. A la llista Aplicacions i caracter铆stiques, feu clic a LibreOffice i a Modifica.

5. A l'Auxiliar d'instal路laci贸, seleccioneu Modifica.

6. Obriu l'entrada Components opcionals i cerqueu l'entrada Control ActiveX. Obriu el submen煤 de la icona i seleccioneu que voleu instal路lar la funci贸.

7. Feu clic a Seg眉ent i a Instal路la.

Visualitzaci贸 de documents del LibreOffice

1. A l'Internet Explorer, navegueu fins a una p脿gina web que contingui un enlla莽 a un document del LibreOffice Writer, per exemple.

2. Feu clic a l'enlla莽 per veure el document a la finestra de l'Internet Explorer.

Hi podeu fer clic amb el bot贸 dret per a desar el fitxer al disc dur.

Edici贸 de documents del LibreOffice

El document del LibreOffice a dins de l'Internet Explorer mostra un conjunt d'icones de barra d'eines nom茅s de lectura.

1. Feu clic a la icona Edita el fitxer a la barra d'eines del document per a obrir una c貌pia del document en una finestra nova del LibreOffice.

2. Editeu la c貌pia del document.