Propietats

La finestra Propietats del Constructor d'informes sempre mostra les propietats de l'objecte seleccionat actualment a la vista del Constructor d'informes.

Icona de consell

Premeu Maj+F1 i apunteu amb el ratolí un quadre d'entrada per a visualitzar un text d'ajuda per a aquest quadre.

Quan inicieu el Constructor d'informes per primera vegada, la finestra Propietats mostra la pestanya Dades per a tot l'informe.

Seleccioneu una taula a la llista Continguts i a continuació premeu la tecla Tab o feu clic fora del quadre d'entrada per a sortir-ne.

La finestra Add fields to report es mostra automàticament quan seleccioneu una taula al quadre Contingut i deixeu aquest quadre. També podeu fer clic a la icona Afegeix un camp o triar Visualitza ▸ Afegeix un camp.

Podeu utilitzar la pestanya General per canviar el nom de l'informe, desactivar les àrees Capçalera de pàgina i Peu de pàgina, etc.

Icona de consell

Per a mostrar les pestanyes Dades o General en tot l'informe, trieu Edita ▸ Selecciona-ho tot ▸ Selecciona l'informe.

Si feu clic a les àrees Capçalera de pàgina o Peu de pàgina sense haver seleccionat cap objecte, visualitzareu la pestanya General per a l'àrea corresponent.

Podeu editar algunes de les propietats visuals de l'àrea.

Si l'expressió condicional d'impressió s'avalua en TRUE, s'imprimirà l'objecte seleccionat.

Si feu clic a l'àrea Detall sense haver seleccionat cap objecte, visualitzareu la pestanya General per a l'àrea corresponent.

Podeu indicar algunes propietats per ajustar la impressió dels registres.

Inseriu camps de dades a l'àrea Detall o altres camps de control a qualsevol àrea. Si seleccioneu un camp inserit en podreu definir les propietats a la finestra Propietats.

Podeu canviar el text que es visualitza en un camp Etiqueta en el quadre d'entrada Etiqueta.

Podeu triar si voleu inserir una imatge com a enllaç o com a fitxer, o bé només com a objecte incrustat al fitxer del Base. Observeu que l'opció d'incrustació augmenta la mida del fitxer del Base, mentre que l'enllaç no és exportable a altres ordinadors.

A la pestanya General d'un camp de dades podeu definir les propietats de formatació, entre d'altres.

Des de la pestanya Dades podeu canviar els continguts de dades que es mostraran.