Fitxer

El menú Fitxer d'una finestra de base de dades. Només s'hi mostren les entrades específiques de les bases de dades.

Desa

Saves the current database file, query, form or report. For the database file, you see the file save dialog. For the other objects, you see the Save dialog.

Anomena i desa

Saves the current database file with another name. In the file save dialog, select a path and file name to save.

Exporta

Exporta l'informe o el formulari seleccionat en un document de text. En el moment de l'exportació, s'exportarà igualment un informe dinàmic com a còpia del contingut de la base de dades.

Envia

Obre un submenú.

Email Document

Opens the default email application to send a new email. The current database file is appended as an attachment. You can enter the subject, the recipients and a mail body.

Envia l'informe per correu electrònic

Obre l'aplicació de correu electrònic per defecte per a enviar un missatge de correu electrònic nou. L'informe seleccionat s'afegeix com a adjunció del missatge. Podeu introduir l'assumpte, els destinataris i el cos del missatge. En realitzar l'exportació s'exporta un informe dinàmic com a còpia dels continguts de la base de dades.

Envia l'informe com a document de text

Exporta l'informe seleccionat a un document de text. En realitzar l'exportació s'exporta un informe dinàmic com a còpia dels continguts de la base de dades.

Ens cal la vostra ajuda!