Auxiliar del tipus de connexió

Canvia el tipus de connexió de la base de dades actual.

Per a accedir a aquesta ordre...

En una finestra de la base de dades, trieu Edita ▸ Base de dades ▸ Tipus de connexió.

L'Auxiliar del tipus de connexió està format per tres pàgines. No podeu transferir tots els paràmetres d'un tipus de base de dades a un altre tipus de base de dades.

Per exemple, podeu utilitzar l'auxiliar per obrir un fitxer de la base de dades que tingui un format que no acostumin a reconèixer les bases de dades instal·lades.

Tipus de base de dades

Seleccioneu el tipus de base de dades al qual us vulgueu connectar.

Propietats avançades

Indica algunes opcions per a les bases de dades.

Paràmetres addicionals

Indica opcions addicionals per a una font de dades.