Executa una expressió SQL

Obre un diàleg on podeu introduir una ordre SQL per administrar una base de dades.

Per a accedir a aquesta ordre...

In a database file window, choose Tools - SQL.

Execució d'ordres SQL

En aquest diàleg només podeu introduir ordres d'administració com ara GRANT, CREATE TABLE o DROP TABLE, i no hi podeu introduir ordres de filtratge. Les ordres que pugueu introduir dependran de la font de dades. Per exemple, dBASE només pot executar algunes de les ordres SQL que es llisten aquí.

Icona de nota

Per executar una consulta SQL per filtrar dades a la base de dades, utilitzeu la Vista del disseny de la consulta.

Ordre per executar

Introduïu l'ordre SQL d'administració que vulgueu executar.

Per exemple, per a una font de dades «Bibliografia» podeu introduir l'ordre SQL següent:

SELECT "Address" FROM "biblio" "biblio"

Si necessiteu més informació sobre les ordres SQL, consulteu la documentació proporcionada amb la base de dades.

Ordres anteriors

Llista les ordres SQL que s'han executat anteriorment. Per tornar a executar una ordre feu-hi clic i a continuació feu clic al botó Executa.

Estat

Mostra els resultats, inclosos els errors, de l'ordre SQL que heu executat.

Executa

Executa l'ordre que heu introduït en el quadre Ordre per executar.

Tanca

Tanca el diàleg.