Taules

El mode d'edició de dades de taula us permet veure les vostres dades com a files de registres, amb filtratge i classificació opcionals. Aquest mode també us permet inserir registres nous i fer modificacions i suprimir els registres existents.

Consulteu l'Ajuda del LibreOffice per a obtenir més informació sobre les qüestions següents:

Crear un disseny de taula nou o editar-ne un d'existent

Fonts de dades

Aquesta secció conté informació relativa a la navegació i l'edició de taules d'una base de dades.

Cerca un registre

Ordenar i filtrar dades

Relacions, clau primària i externa

Menús contextuals d'una taula

El menú contextual del contenidor de taules us ofereix diverses funcions que s'apliquen a totes les taules de la base de dades. Per a editar una taula específica de la base de dades, seleccioneu-la i obriu-ne el menú contextual.