Auxiliar convertidor d'euros

Converteix a euros les quantitats monetàries trobades als documents del LibreOffice Calc, i a camps i taules de documents del LibreOffice Writer.

Només es convertiran els fitxers tancats. Tanmateix, és possible utilitzar el Convertidor d'euros en un document obert del LibreOffice Calc. En aquest cas, s'obre un diàleg apart. Aquest diàleg està descrit al final d'aquesta secció.

Per a accedir a aquesta ordre...

Trieu Fitxer ▸ Auxiliars ▸ Convertidor d'euros.

Icona d'avís

Només es convertiran les monedes dels països que formen part de la Unió Monetària Europea.

Abast

Un fitxer del LibreOffice Calc

Converteix un sol fitxer del LibreOffice Calc. Per a convertir camps i taules al LibreOffice Writer, primer activeu la casella de selecció Converteix també els camps i les taules dels documents de text.

Tot el directori

Converteix tots els documents i les plantilles del LibreOffice Calc i el LibreOffice Writer del directori seleccionat.

Monedes

Indica la divisa que es convertirà en euros.

Directori d'origen/Document d'origen

Indica el directori o el nom del fitxer que s'ha de convertir.

...

Obre un diàleg per a seleccionar el directori o el document desitjat.

Inclou les subcarpetes

Indica si s'han d'incloure els subdirectoris del directori seleccionat.

Converteix també els camps i les taules dels documents de text

Converteix quantitats monetàries trobades a camps i a taules de documents del LibreOffice Writer.

Icona d'avís

No es convertiran els valors del document de text que no estiguin en camps o en taules.

Desprotegeix temporalment el full sense consultar

Indica que la protecció de fulls es desactivarà durant la conversió i es reactivarà després. Si la protecció de fulls requereix una contrasenya, apareixerà un diàleg per a introduir la contrasenya.

Directori de destinació

Indica la carpeta i el camí on es desaran els fitxers convertits.

...

Obre un diàleg en el qual podeu seleccionar un directori per als fitxers convertits.

Cancel·la

Tanca el convertidor d'euros.

Ajuda

Activa l'ajuda del diàleg.

Converteix

Comença el procés de conversió.

Durant la conversió, es mostra una pàgina amb l'estat del procés.

Enrere

Torna a la primera pàgina del convertidor d'euros.

Si el fitxer actual és un document o una plantilla del LibreOffice Calc, podeu obrir el convertidor d'euros mitjançant la icona corresponent de la barra Eines. Aquesta icona està amagada per defecte. Per a mostrar la icona del convertidor d'euros, feu clic a la fletxa que hi ha al final de la barra Eines, seleccioneu l'ordre Botons visibles i activeu la icona Convertidor d'euros.

Icona

Convertidor d'euros

El diàleg Convertidor d'euros conté les funcions següents:

Tot el document

Converteix el document sencer.

Monedes

Indica la moneda que s'ha de convertir a euros.

Selecció

Seleccioneu les cel·les que voleu convertir en aquest interval, si no heu activat la casella Tot el document. Seleccioneu una opció i feu clic a les entrades que vulgueu en el camp Plantilles / Intervals de la moneda. L'interval seleccionat serà visible com a tal en el document. Feu clic a Converteix per a dur a terme la conversió.

Estils de cel·la

Es convertiran totes les cel·les amb els estils de cel·la seleccionats.

Cel·les monetàries del full actual

Es convertiran totes les cel·les monetàries en el full de càlcul actiu.

Cel·les monetàries de tot el document

Es convertiran totes les cel·les monetàries del document actiu.

Interval seleccionat

Es convertiran totes les cel·les monetàries de l'interval seleccionades abans d'obrir el convertidor. Totes les cel·les han de tenir el mateix format per tal que puguin ser reconegudes com a interval seleccionat.

Plantilles i intervals de la moneda

Mostra els intervals de la llista que es convertiran.