Auxiliar d'elements de grup: Selecció del camp per defecte

Determina que voleu un camp d'opció seleccionat per defecte.

Els paràmetres per defecte s'acceptaran si obriu el formulari en mode usuari. Amb aquests paràmetres, determineu la propietat dels controls Estat per defecte.

Per a accedir a aquesta ordre...

En el disseny del formulari, feu clic a la icona Quadre de grup a la barra d'eines
i amb el ratolí creeu un marc - pàgina 2 de l'auxiliar.

Voleu seleccionar un camp d'opció per defecte?

Indica si voleu definir paràmetres per defecte per al quadre d'opcions.

Sí, aquest:

Indica que voleu un camp d'opció seleccionat per defecte després d'obrir el formulari. Trieu el camp d'opció del quadre.

Quadre de llista

Seleccioneu el camp d'opció que voleu per defecte en obrir el formulari.

No, no s'ha de seleccionar cap camp en concret

Indica que no voleu cap camp d'opció com a opció per defecte.