Auxiliar d'elements de grup: Selecci贸 del camp per defecte

Determina que voleu un camp d'opci贸 seleccionat per defecte.

Els par脿metres per defecte s'acceptaran si obriu el formulari en mode usuari. Amb aquests par脿metres, determineu la propietat Estat per defecte dels controls.

Per a accedir a aquesta ordre...

En el disseny del formulari, feu clic a la icona Quadre de grup a la barra d'eines
i amb el ratol铆 creeu un marc - p脿gina 2 de l'auxiliar.

Voleu seleccionar un camp d'opci贸 per defecte?

Indica si voleu definir par脿metres per defecte per al quadre d'opcions.

S铆, aquest:

Indica que voleu un camp d'opci贸 seleccionat per defecte despr茅s d'obrir el formulari. Trieu el camp d'opci贸 del quadre.

Quadre de llista

Seleccioneu el camp d'opci贸 que voleu per defecte en obrir el formulari.

No, no s'ha de seleccionar cap camp en concret

Indica que no voleu cap camp d'opci贸 com a opci贸 per defecte.