Auxiliar d'elements de grup: Dades

Indica quins camps d'opci贸 es troben dins el quadre de grup.

Per a accedir a aquesta ordre...

En el disseny del formulari, feu clic a la icona Quadre de grup a la barra d'eines
i amb el ratol铆 creeu un marc - p脿gina 1 de l'auxiliar.

Quins noms voleu assignar als camps d'opci贸?

Indica l'etiqueta respectiva per a cada camp d'opci贸. Veureu l'etiqueta del camp d'opci贸 en el formulari. Aquesta entrada correspon a la propietat Etiqueta del camp d'opci贸.

Accepta

>>

Confirma l'etiqueta actual i la copia a la llista de Camps d'opci贸.

Introdu茂u l'etiqueta per a cada camp d'opci贸 del grup que voleu crear i copieu-la a la llista fent clic al bot贸 de fletxa. Repetiu aquest procediment fins que tots els camps d'opci贸 estiguin definits.

Camps d'opci贸

Mostra tots els camps d'opci贸 que s'han d'incloure en el quadre de grup.

Suprimeix els camps d'opci贸 seleccionats de la llista.