Auxiliar de formularis

Activa l'auxiliar per a crear formularis.

Per a accedir a aquesta ordre...

Feu clic a Crea un formulari utilitzant l'auxiliar en la finestra d'un fitxer de base de dades.

Seleccioneu les propietats del formulari seguint els passos següents:

Auxiliar de formularis - Selecció de camps

En aquesta pàgina de l'Auxiliar de formularis podeu indicar la taula o consulta que necessiteu per a crear el formulari, així com els camps que voleu incloure-hi.

Auxiliar de formularis - Configura un subformulari

Indiqueu si voleu utilitzar un subformulari i introduïu-ne les propietats. Un subformulari és un formulari inserit dins un altre formulari.

Auxiliar de formularis - Afegiu camps de subformulari

Indiqueu quina taula o consulta necessiteu per a crear el subformulari, i quins camps voleu incloure-hi.

Auxiliar de formularis - Recupereu els camps units

Si en el pas 2 heu triat definir un subformulari basat en la selecció manual dels camps, podeu seleccionar els camps units en aquesta pàgina de l'auxiliar.

Auxiliar de formularis - Organitzeu els controls

En aquesta pàgina de l'auxiliar, podeu seleccionar la disposició del formulari que es crearà.

Auxiliar de formularis - Especifiqueu l'entrada de dades

Indica el mode de gestió de les dades per al formulari nou.

Auxiliar de formularis - Aplica els estils

Indica l'estil del formulari.

Auxiliar de formularis - Especifiqueu el nom

Indica el nom del formulari i com continuar.

Enrere

Mostra les seleccions del diàleg fetes en el punt anterior. Els paràmetres actuals es mantenen igual. Aquest botó només es pot activar a partir de la pàgina dos.

Següent

Feu clic al botó Següent; l'auxiliar utilitzarà els paràmetres del diàleg actual i passarà al pas següent. Si esteu a l'últim pas, el botó esdevé Crea.

Feu clic per a crear el formulari sense respondre més pàgines de l'auxiliar.

Cancel·la

Si feu clic a Cancel·la es tancarà el diàleg sense desar els canvis fets.