Assistència tècnica

Podeu obtenir assistència en el lloc web del LibreOffice.

Per a obtenir un resum del serveis d'assistència actuals, consulteu el fitxer Readme de la carpeta del LibreOffice.

Pàgines d'assistència tècnica en la llengua local

Els projectes de localització del LibreOffice ofereixen pàgines de suport en diversos idiomes. Podeu trobar una visió general dels projectes de llengua nativa al lloc web del LibreOffice. També podeu trobar ajuda i suport en anglès al lloc web del LibreOffice .

Llistes de correu

Pregunteu sobre el LibreOffice, cerque ajuda dels voluntaris i discutiu temes en les llistes de correu públiques. Podeu trobar moltes llistes de correu generals i especialitzades en el lloc web del LibreOffice a www.libreoffice.org .

Fòrum

Podeu accedir als fòrums web per a fer i respondre preguntes sobre el LibreOffice. Trieu Ajuda ▸ Ajuda en línia per a accedir al fòrum en la vostra llengua.

Seguretat

En cas que us preocupi qualsevol problema de seguretat amb l'ús d'aquest programari, podeu contactar amb els desenvolupadors de la llista de correu pública . Si voleu discutir qualsevol problema amb altres usuaris, envieu un correu electrònic a la llista de correu users@global.libreoffice.org.

Baixades

Podeu baixar l'última versió del LibreOffice des de www.libreoffice.org/download/.

Documentació

Podeu baixar la documentació com a fitxers PDF, guies com-es-fa i guies d'usuari des del lloc web de documentació del LibreOffice a documentation.libreoffice.org . També podeu accedir al lloc web de documentació triant el menú Ajuda ▸ Guies d'usuari.

Participeu i retorneu

Si voleu prendre part activa en la comunitat mundial del LibreOffice, podeu aportar comentaris, discutir funcionalitats, proposar millores, escriure els vostres propis articles de PMF, tutorials, manuals, crear videotutorials, etc.

Visiteu la pàgina Participeu al lloc web i seguiu els enllaços per als col·laboradors.

Ens cal la vostra ajuda!