Filtre automàtic

Filtra els registres a partir del contingut del camp de dades seleccionat actualment.

Icona Filtre automàtic

Filtre automàtic

Situeu el cursor en un nom del camp del qual vulgueu filtrar-ne el contingut i feu clic a la icona Filtre automàtic. Només es veuen aquells registres amb contingut idèntic al nom del camp seleccionat.

Per exemple, per a visualitzar tots els clients de Nova York, feu clic al nom d'un camp amb l'entrada «Nova York». El filtre automàtic filtra tots els clients que són de Nova York inclosos a la base de dades.

Podeu suprimir el filtre automàtic actual amb la icona Reinicialitza el filtre/l'ordenació o amb Dades ▸ Filtre ▸ Reinicialitza el filtre.

Per a filtrar amb diferents noms de camp simultàniament, feu clic a la icona Filtre per defecte. Apareixerà el diàleg Filtre per defecte, on podeu combinar diferents criteris de filtratge.