Obre en mode de disseny

Opens forms in Design Mode so that the form can be edited.

No podeu activar els controls del formulari o editar els continguts dels registres d'una base de dades en Mode de disseny. Tanmateix, podeu canviar la posició i la mida dels controls, editar altres propietats i afegir o suprimir controls en Mode de disseny.

Per a accedir a aquesta ordre...

Des de la barra de menús:

Choose Form - Open in Design Mode.

Des de la interfície en pestanyes:

Choose Form - Open in Design Mode.

Choose Tools - Open in Design Mode.

Des de les barres d'eines:

Icon Open in Design Mode

Obre en mode de disseny

Després que hàgiu acabat d'editar el formulari, feu clic amb el botó dret a "Formularis" al Navegador de formularis i desseleccioneu Obre en mode de disseny. Deseu el formulari un cop hàgiu acabat.

note

Si el document del formulari està protegit contra escriptura, s'ignora l'ordre Obre en mode de disseny.