Activation Order

Opens the Tab Order dialog so you can modify the order in which control fields get the focus when the user presses the tab key.

Per a accedir a aquesta ordre...

Des de la barra de men煤s:

Choose Form - Activation Order.

Des de la interf铆cie en pestanyes:

Choose Form - Activation Order.

Choose Tools - Activation Order.

Des de les barres d'eines:

Icon Activation Order

Ordre d'activaci贸

Si s'insereixen elements de formulari al document, el LibreOffice determina autom脿ticament en quin ordre s'ha de moure d'un control fins al seg眉ent mitjan莽ant la tecla de tabulaci贸. Cada control nou afegit se situa autom脿ticament al final d'aquesta s猫rie. Al di脿leg Ordre de les tabulacions, podeu adaptar l'ordre d'aquesta s猫rie perqu猫 s'adapti a les vostres necessitats individuals.

Tamb茅 podeu definir l'铆ndex d'un control mitjan莽ant les seves propietats espec铆fiques si introdu茂u el valor desitjat a la pestanya Ordre del di脿leg Propietats del control.

Nom茅s es pot accedir a un bot贸 d'opci贸 dins d'un grup mitjan莽ant la tecla de tabulaci贸 quan un dels botons d'opci贸 est脿 definit com a "seleccionat". Si heu dissenyat un grup de botons d'opci贸 on no hi ha cap bot贸 definit com a "seleccionat", l'usuari no podr脿 accedir al grup o a qualsevol dels botons d'opci贸 mitjan莽ant el teclat.

Controls

Mostra tots els controls del formulari. Aquests controls es poden seleccionar amb la tecla de tabulaci贸 segons l'ordre establert, de dalt a baix. Seleccioneu un control de la llista Controls per a assignar la posici贸 que vulgueu a l'ordre de la tabulaci贸.

Mou amunt

Feu clic al bot贸 Mou amunt per a despla莽ar el control seleccionat una posici贸 cap amunt a l'ordre de la tabulaci贸.

Mou avall

Feu clic al bot贸 Mou avall per a despla莽ar el control seleccionat una posici贸 cap avall a l'ordre de la tabulaci贸.

Ordenaci贸 autom脿tica

Feu clic al bot贸 Ordenaci贸 autom脿tica per a ordenar autom脿ticament els controls segons la seva posici贸 al document.