Consells especials per als controls de la taula

Podeu definir un control de taula per a visualitzar els registres com vulgueu. Dit d'altra manera, podeu definir els camps de dades per a veure o editar les dades igual que en un formulari d'una base de dades.

En un control de taula hi ha els camps següents: text, data, hora, monetari, numèric, patró, casella de selecció i quadre combinat. En el cas de camps de data i hora combinats, es creen dues columnes automàticament.

El nombre de línies seleccionades, si se seleccionen, es mostra entre parèntesis després del nombre total de registres.

Per a inserir columnes al control de taula, feu clic a l'encapçalament de la columna i obriu el menú contextual. Hi ha disponibles les ordres següents:

Insereix una columna

Crida un submenú per seleccionar un camp de dades que s'ha d'adoptar al control de taula.

Configureu el control de taula mitjançant l'opció d'arrossegar i deixar anar: obriu el navegador de la font de dades i arrossegueu els camps que voleu sobre els encapçalaments de la taula de control. Es crea una columna preconfigurada.

Reemplaça per

Obre un submenú per seleccionar un camp de dades que reemplaci el camp de dades seleccionat al control de taula.

Suprimeix la columna

Suprimeix la columna seleccionada actualment.

Columna

Obre el diàleg de propietats de la columna seleccionada.

Amaga les columnes

Amaga la columna seleccionada. No se'n canvien les propietats.

Mostra les columnes

Crida un submenú on podeu seleccionar que les columnes es tornin a mostrar. Per a veure només una columna, feu clic al nom de la columna. Només veureu les primeres 16 columnes amagades. Si hi ha més columnes amagades, trieu l'ordre Més per cridar el diàleg Mostra les columnes.

Més

Crida el diàleg Mostra les columnes.

Al diàleg Mostra les columnes podeu seleccionar les columnes que s'han de mostrar. Manteniu premuda Majús o per a seleccionar múltiples entrades.

Totes

Feu clic a Totes si voleu veure totes les columnes.

Manipulació només amb el teclat dels controls de la taula

Si utilitzeu el teclat només per navegar a través dels controls del document, trobareu una diferència amb els altres tipus de controls: la tecla Tabulador no mourà el cursor al control següent sinó que el mourà a la columna següent dins del control de taula. Premeu +Tabulador per moure's al control següent, o premeu Maj+ +Tabulador per moure's al control anterior.

Per a entrar al mode especial d'edició només amb el teclat per als controls de la taula:

El formulari del document ha d'estar en mode de disseny.

  1. Premeu +F6 per a seleccionar el document.

  2. Premeu Majúscules+F4 per seleccionar el primer control. Si el Control de taula no és el primer control, premeu Tabulador fins que se seleccioni.

  3. Premeu Retorn per a entrar al mode d'edició. Les anses es mostren fora de la vora de control.

  4. In the edit mode, you can open the edit mode context menu by pressing Shift+F10.

  5. Si voleu editar les columnes, premeu Majúscules+Espai per entrar en el mode d'edició de columnes . Ara podreu reorganitzar l'ordre de les columnes amb les tecles +Fletxa. La tecla Suprimeix la columna actual.

  6. Premeu la tecla Esc per a sortir del mode d'edició.

Ens cal la vostra ajuda!