Comprova si hi ha actualitzacions

Permet comprovar si hi ha actualitzacions disponibles per a la versi贸 instal路lada del LibreOffice. Si hi ha una nova versi贸 disponible, el programa us oferir脿 l'opci贸 de baixar-la. Una vegada baixada, la podreu instal路lar si disposeu de permisos d'escriptura per al directori d'instal路laci贸.

Una vegada comenci el proc茅s de baixada, el di脿leg us mostrar脿 una barra de progr茅s i tres botons. Amb els botons Posa en pausa i Repr猫n podreu posar en pausa i reprendre la baixada respectivament, mentre que si feu clic al bot贸 Cancel路la la baixada s'avortar脿 i se suprimir脿 el fitxer baixat parcialment.

Per defecte, els fitxers baixats s'emmagatzemen a l'escriptori. Podeu canviar la carpeta per a les baixades a 鈻 LibreOffice 鈻 Actualitzaci贸 en l铆nia.

Quan la baixada hagi finalitzat, podreu fer clic a Instal路la per iniciar la instal路laci贸 de l'actualitzaci贸. Veureu un di脿leg de confirmaci贸 que us permetr脿 tancar el LibreOffice.

Icona de nota

Si treballeu amb determinats sistemes operatius, 茅s possible que h脿giu d'anar a la carpeta de la baixada, descomprimir el fitxer baixat i iniciar l'script d'instal路laci贸 de manera manual.

Despr茅s d'haver instal路lat l'actualitzaci贸 podreu suprimir el fitxer baixat per estalviar espai.