Comprova si hi ha actualitzacions

Podeu comprovar si hi ha actualitzacions manualment o autom脿ticament.

Icona de nota

Aquest proc茅s de comprovaci贸 tamb茅 cerca actualitzacions per a totes les extensions instal路lades.

Per a fer la comprovaci贸 de manera autom脿tica, trieu Ajuda 鈻 Comprova si hi ha actualitzacions.

Podeu activar i desactivar la comprovaci贸 autom脿tica a 鈻 LibreOffice 鈻 Actualitzaci贸 en l铆nia.

Visualitzareu el di脿leg Comprova si hi ha actualitzacions, on trobareu m茅s informaci贸 sobre l'actualitzaci贸 en l铆nia del LibreOffice.

1. Habiliteu una connexi贸 a Internet per al LibreOffice.

Si necessiteu un servidor intermediari, introdu茂u-ne els par脿metres a 鈻 Internet 鈻 Servidor intermediari.

2. Trieu Comprova si hi ha actualitzacions per comprovar si hi ha disponible una versi贸 m茅s recent d'aquest paquet ofim脿tic.

Si hi ha disponible una versi贸 nova i no heu configurat el LibreOffice perqu猫 la baixi de manera autom脿tica, podreu seleccionar una de les accions seg眉ents:

Si heu configurat el LibreOffice perqu猫 baixi els fitxers de manera autom脿tica, la baixada comen莽ar脿 immediatament. Noteu que encara que minimitzeu el di脿leg els fitxers es continuaran baixant.

Si les baixades autom脿tiques estan inhabilitades, inicieu la baixada manualment.

Si no s'ha trobat cap actualitzaci贸, podreu tancar el di脿leg.

Icona d'av铆s

Per poder actualitzar el LibreOffice necessiteu tenir drets d'administrador.