Signatures digitals

Permet afegir signatures digitals als documents i suprimir les signatures existents. També podeu utilitzar aquest diàleg per a visualitzar certificats.

Per a accedir a aquesta ordre...

Des de la barra de menús:

Choose File - Digital Signatures - Digital Signatures.

Choose File - Properties - General tab, click Digital Signatures button.

Trieu Eines ▸ Macros ▸ Signatura digital.

Des de la interfície en pestanyes:

Choose File - Digital Signatures.

Des de les barres d'eines:

Icon Digital Signature

Digital Signature

Des de la barra d'estat:

Click the Signature field on the Status bar.

Quant a les signatures digitals

Cal desar el fitxer perquè s'hi pugui aplicar una signatura digital.

You must save a file in OpenDocument format or OOXML format or export to PDF before you can apply an X509 digital signature to the file. You must save a file in OpenDocument format and have GnuPG installed on your system before you can apply an OpenPGP digital signature to the file.

La signatura serà XAdES per als formats ODF i OOXML, i PAdES per a PDF.

Llista

Mostra les signatures digitals del document actual.

La icona Signat Icona indica que la signatura digital és vàlida, mentre que la icona del signe d'admiració Icona indica que la signatura digital no és vàlida.

Vegeu també Signatures digitals.

Mostra el certificat

Obre el diàleg Mostra el certificat.

Signa el document

Obre el diàleg Seleccioneu un certificat.

Suprimeix

Elimina la signatura seleccionada de la llista. Elimina també totes les signatures succesives en el cas del format PDF.

Inicia el gestor de certificats

Obre el gestor de certificats instal·lat al sistema.