Importació i exportació d'HTML

When you export a file to an HTML document, the description and the user-defined file properties are included as META tags between the HEAD tags of the exported document. META tags are not displayed in a Web browser, and are used to include information, such as keywords for search engines on your Web page. To set the properties of the current document, choose File - Properties, click the Description or Custom Properties tabs, and then type the information you want.

Les propietats de fitxer següents es converteixen en etiquetes META quan exporteu un fitxer com a document HTML:

Propietat ODF

Etiquetes HTML

Títol

<TITLE>

Assumpte

<META NAME="CLASSIFICATION" CONTENT="Contingut del camp">

Paraules clau

<META NAME="KEYWORDS" CONTENT="Contingut del camp">

Descripció

<META NAME="DESCRIPTION" CONTENT="Contingut del camp">

Propietats personalitzades

<META NAME="Custom field name" CONTENT="Custom field content">


note

Quan importeu un fitxer HTML que contingui aquestes etiquetes META, els continguts de les etiquetes s'afegiran al quadre de propietats corresponent del fitxer del LibreOffice.


tip

Heu de separar les paraules clau per comes. Una paraula clau pot contenir caràcters d'espais en blanc o punts i coma.


Consells per a la importació

Quan importeu a un document HTML, les etiquetes META següents es converteixen automàticament en camps del LibreOffice: <META HTTP-EQUIV="REFRESH"...> i <META NAME="..." ...>, en què NAME equival a AUTHOR, CREATED, CHANGED, CHANGEDBY, DESCRIPTION, KEYWORDS o CLASSIFICATION.

Els scripts, els comentaris i les etiquetes META que hi hagi directament abans d'una etiqueta TABLE s'inseriran a la primera cel·la de la taula.

Els scripts i les etiquetes META que hi ha a la capçalera dels documents HTML s'importen i s'ancoren al primer paràgraf dels documents.

Per a definir les opcions per a la importació d'etiquetes HTML, trieu ▸ Carrega o desa ▸ Compatibilitat HTML. Les etiquetes META reconegudes contenen «HTTP-EQUIV» o «NAME», i s'importen com a comentaris del LibreOffice. L'única excepció és l'etiqueta <META NAME="GENERATOR"...>, que s'ignora.

Consells per a l'exportació

Els comentaris i els camps per a scripts que hi hagi al principi del primer paràgraf dels documents s'exportaran a la capçalera dels documents HTML. Si el document comença amb una taula, el primer paràgraf de la primera cel·la de la taula s'exportarà a la capçalera del document HTML.

Ens cal la vostra ajuda!