Par脿metres del filtre del filtre XML

Opens the XML Filter Settings dialog, where you can create, edit, delete, and test filters to import and to export XML files.

Per a accedir a aquesta ordre...

Des de la barra de men煤s:

Choose Tools - XML Filter Settings.

Des de la interf铆cie en pestanyes:

On the Tools menu of the Tools tab, choose XML Filter Settings.

En aquesta secci贸 de l'ajuda s'utilitza el terme filtre XML com a forma abreujada per referir-se a la forma m茅s exacta filtre basat en XSLT.

Terme

Descripci贸

XML

Extensible Markup Language

XSL

Extensible Stylesheet Language

XSLT

Extensible Stylesheet Language Transformation. Els fitxers XSLT tamb茅 s'anomenen fulls d'estil XSLT.

note

El filtre d'exportaci贸 XHTML produeix fitxers en "XHTML 1.0 Strict" v脿lids per als documents del Writer, el Calc, el Draw i l'Impress.

Llista de filtres

Seleccioneu un o m茅s filtres, despr茅s feu clic a un dels botons.

Aquesta llista mostra el nom i el tipus de cada filtre instal路lat.

1. Feu clic a un filtre per seleccionar-lo.

2. Feu clic+maj o -clic per seleccionar diversos filtres.

3. Feu doble clic al nom d'un filtre per a editar-lo.

Nou

Obre un quadre de di脿leg amb el nom d'un filtre nou.

Edita

Obre un quadre de di脿leg amb el nom del fitxer seleccionat.

Verifica els XSLT

Obre un quadre de di脿leg amb el nom del fitxer seleccionat.

Suprimeix

Suprimeix el fitxer seleccionat una vegada accepteu realitzar l'acci贸.

Desa com a paquet

Mostra un di脿leg Anomena i desa, que us permet desar el fitxer seleccionat com paquet de filtres XSLT (*.jar).

Obre el paquet

Mostra el di脿leg Obre, que us permet obrir un filtre des d'un paquet de filtres XSLT (*.jar).

Ajuda

Mostra la p脿gina d'ajuda per a aquest quadre de di脿leg.

Tanca

Tanca el quadre de di脿leg.