Afegeix biblioteques

Cerqueu la biblioteca del LibreOffice Basic que vulgueu afegir a la llista actual i, a continuació, feu clic a Obre.

Nom del fitxer:

Introduïu el nom o el camí de la biblioteca que vulgueu afegir. També podeu seleccionar una biblioteca de la llista.

Opcions

Insereix com a referència (només de lectura)

Afegeix la biblioteca seleccionada com a fitxer només de lectura. La biblioteca es torna a carregar cada vegada que inicieu el LibreOffice.

Reemplaça les biblioteques existents

Reemplaça la biblioteca que té el mateix nom amb la biblioteca actual.