Reemplaça

Permet editar la taula de reemplaçament per a la correcció o el reemplaçament automàtic de paraules o abreviacions d'un document.

Per a accedir a aquesta ordre...

Choose Tools - AutoCorrect Options - Replace tab.

Reemplaçaments i excepcions per a la llengua:

Seleccioneu la llengua per a la qual vulgueu crear o editar regles de reemplaçament. El LibreOffice cercarà en primer lloc les excepcions definides per a la llengua que correspongui a la posició actual del cursor en el document, i després continuarà la cerca per a la resta de llengües.

Taula de reemplaçament

Mostra les entrades per al reemplaçament automàtic de paraules, abreviacions o parts de paraules mentre escriviu. Per a afegir una entrada a la taula, introduïu el text corresponent en els quadres Reemplaça i Amb i, a continuació, feu clic a Nou. Per a editar una entrada, seleccioneu-la, modifiqueu el text del quadre Amb i feu clic a Reemplaça. Per a suprimir una entrada, seleccioneu-la i feu clic a Suprimeix.

Podeu utilitzar la característica de correcció automàtica per a aplicar un format de caràcter específic a una paraula, abreviació o part de paraula. Seleccioneu el text formatat en el document, obriu aquest diàleg, desactiveu la casella Només text i, a continuació, introduïu el text que vulgueu reemplaçar en el quadre Reemplaça.

Reemplaça

Introduïu la paraula, abreviatura o part de la paraula que vulgueu substituir mentre escriviu.

The wildcard character sequence .* can match anything before or after the replace string. For example:

Introduïu

Resultat de la correcció automàtica

i18ns

internationals

i18nization

internationalization

i18nized

internationalized

tip

To enter time values using the number pad, use the replace pattern .*...* and : as the replacement text. Now 10..30 is replaced automatically with 10:30.

Amb:

Introduïu el text, el gràfic, el marc o l'objecte OLE que vulgueu que reemplaci el text del quadre Reemplaça. Si heu seleccionat text, un gràfic, un marc o un objecte OLE del document, la informació rellevant es mostrarà aquí.

Només text

Desa l'entrada en el quadre Amb sense formatar-la. Si activeu aquesta opció, en fer el reemplaçament el text utilitzarà el mateix format que el text del document.

Nou

Afegeix una entrada a la taula de reemplaçament, o bé la reemplaça.

Suprimeix

Suprimeix l'element o els elements seleccionats sense confirmació.

Botons de diàleg

Reinicialitza

Reinicialitza els valors modificats als valors anteriors de la pestanya.

Cancel·la

Tanca el diàleg i descarta tots els canvis.

D'acord

Desa tots els canvis i tanca el diàleg.