Textures

Defineix les propietats de la textura superficial de l'objecte 3D seleccionat. Aquesta funci贸 nom茅s est脿 disponible despr茅s d'aplicar una textura superficial a l'objecte seleccionat. Per aplicar r脿pidament una textura superficial, obriu la Galeria, manteniu premut Maj+, i despr茅s arrossegueu una imatge fins a l'objecte 3D seleccionat.

Icon Textures

Textures

Per a accedir a aquesta ordre...

Obre el men煤 contextual de l'objecte 3D trieu Efectes 3D - pestanya Textures.

Textures

Permet definir les propietats de la textura.

Tipus

Permet definir les propietats de color de la textura.

Blanc i negre

Converteix la textura en blanc i negre.

Icona Blanc i negre

Blanc i negre

Color

Converteix la textura en color.

Icon Color

Color

Mode

Mostra o amaga l'ombreig.

Nom茅s textura

Aplica la textura sense ombrejat.

Icon Only Texture

Nom茅s textura

Textura i ombres

Aplica la textura amb ombreig. Per definir les opcions d'ombreig per a la textura, feu clic al bot贸 Ombreig d'aquest di脿leg.

Icon Texture and Shading

Textura i ombres

Projecci贸 X

Permet definir les opcions per a la visualitzaci贸 de la textura.

Espec铆fic de l'objecte

Ajusta autom脿ticament la textura segons la forma i la mida de l'objecte.

Icon Object-specific

Espec铆fic de l'objecte

Paral路lel

Aplica la textura paral路lelament a l'eix horitzontal

Icona

Paral路lel

Circular

Ajusta l'eix horitzontal del patr贸 de la textura al voltant d'una esfera.

Icona Circular

Circular

Projecci贸 Y

Feu clic als botons respectius per definir la textura per a l'eix Y de l'objecte.

Espec铆fic de l'objecte

Ajusta autom脿ticament la textura segons la forma i la mida de l'objecte.

Icon Object-Specific

Espec铆fic de l'objecte

Paral路lel

Aplica la textura en paral路lel a l'eix vertical.

Icon Parallel

Paral路lel

Circular

Ajusta l'eix vertical del patr贸 de la textura al voltant d'una esfera.

Icon Circular

Circular

Filtre

Permet filtrar alguns dels 'sorolls' que poden sorgir en aplicar una textura a un objecte 3D.

Activa/desactiva la filtraci贸

Difumina lleugerament la textura amb l'objectiu de suprimir qualsevol taca no desitjada.

Icon Filtering On/Off

Activa/desactiva la filtraci贸

Apply

Click here to apply the properties shown in the dialog to the selected object.

Apply icon

Apply

Update

Click here to view in the dialog all the properties of the selected object.

Update Icon

Update

Camp de previsualitzaci贸

Mostra una previsualitzaci贸 de la selecci贸 actual.

Convert to 3-D

Use this icon to convert a selected 2D object to a 3D object. You can also select several 2D objects and convert them to one single 3D object. To convert a group of 2D objects to 3D, you must first ungroup the selected objects.

Icon Convert to 3-D

Convert to 3-D

Convert to Rotation Object

Click here to convert a selected 2D object to a 3D rotation object. You can also select several 2D objects and convert them to one single 3D rotation object. To convert a group of 2D objects to 3D, you must first ungroup the selected objects.

Icon Convert to Rotation Object

Convert to Rotation Object

Perspective On/Off

Click here to turn the perspective view on or off.

Icon Perspective On/Off

Perspective On/Off