Gir

Gira l'objecte seleccionat.

Per a accedir a aquesta ordre...

Trieu FormatPosici√≥ i Mida ‚Ėł Rotaci√≥.

Icon Rotate

Gira

Pivot Point

L'objecte seleccionat es fa girar al voltant del punt de gir que indiqueu. El punt de gir per defecte es troba al centre de l'objecte.

note

Si definiu un punt de gir massa llunyà respecte dels límits externs de l'objecte, és possible que aquest objecte quedi situat fora de la pàgina.

Posició X

Introdu√Įu la dist√†ncia horitzontal des de la vora esquerra de la p√†gina fins al punt de gir.

Posició Y

Introdu√Įu la dist√†ncia vertical des de la vora superior de la p√†gina fins al punt de gir.

Paràmetres per defecte

Feu clic a la posició on vulgueu establir el punt de gir.

Angle de gir

Indiqueu els graus per al gir de l'objecte seleccionat, o bé feu clic a la graella de gir.

Angle

Introdu√Įu el nombre de graus que vulgueu aplicar al gir de l'objecte seleccionat.

Paràmetres per defecte

Feu-hi clic per a indicar l'angle de gir en m√ļltiples de 45 graus.