Disposició de visualització i escala

Redueix o amplia la visualització del LibreOffice. Es mostra el factor d'escala actual com a valor de percentatge a la barra d'estat.

Per a accedir a aquesta ordre...

Choose View - Zoom - Zoom.

Click or right-click the field on the Status bar.


Icona de nota

L'escala es gestiona de manera diferent a les plataformes Unix, Linux i Windows. Un document que s'hagi desat amb un factor d'escala de 100% amb el Windows es mostra amb un factor d'escala més gran a les plataformes Unix/Linux. Per a modificar el factor d'escala, feu doble clic o bé feu clic amb el botó dret del ratolí al percentatge que apareix a la barra d'estat; tot seguit, seleccioneu el factor d'escala que vulgueu.


Factor d'escala

Definiu el factor d'escala amb el qual s'ha de mostrar el document actual i tots els documents del mateix tipus que obriu posteriorment.

Òptim

Ajusta a l'amplada i a l'alçada

Ajusta a l'amplada

Displays the complete width of the document page. The top and bottom edges of the page may not be visible.

100%

Mostra el document en la seva mida real.

Variable

Enter the zoom factor at which you want to display the document. Enter a percentage in the box.

Disposició de la visualització

Podeu definir la disposició de visualització per als documents de text. Reduïu el factor d'escala per a veure els efectes de diferents configuracions del format de visualització.

Automàtic

La disposició de visualització automàtica mostra les pàgines l'una al costat de l'altra, amb tantes pàgines com permeti el factor d'escala.

Una sola pàgina

La disposició de visualització d'una sola pàgina mostra les pàgines les unes a sota de les altres, però mai una al costat de l'altra.

Columnes

A la disposició de visualització amb columnes, veieu les pàgines en un nombre indicat de columnes, l'una al costat de l'altra. Introduïu el nombre de columnes.

Mode llibre

A la disposició de visualització en mode llibre, veieu dues pàgines l'una al costat de l'altra com si es tractés d'un llibre obert. La primera pàgina és una pàgina dreta amb un nombre de pàgina imparell.

Ens cal la vostra ajuda!