Base de dades bibliogr脿fica

Inseriu, editeu i organitzeu registres de la base de dades bibliogr脿fica.

Per a accedir a aquesta ordre...

Trieu Eines - Base de dades bibliogr脿fica.

note

Si els camps de la base de dades s贸n nom茅s de lectura, assegureu-vos que la vista de font de dades est脿 tancada.

La base de dades bibliogr脿fica proporcionada cont茅 exemples de registres de llibres.

Utilitzeu la barra d'eines per seleccionar una taula a la base de dades bibliogr脿fica, cercar-hi registres o b茅 ordenar els registres mitjan莽ant filtres.

Inserci贸 d'un registre nou

To create a record, click the asterisk (*) button at the bottom of the table view. An empty row is added at the end of the table.

Cerca i filtratge de registres

Per a cercar registres, feu coincidir una paraula clau amb el contingut d'un camp.

Introducci贸 d'una clau de cerca

Escriviu la informaci贸 que voleu cercar i premeu de textRetorn. Per a canviar les opcions del filtre per a la cerca long-click de Filtra autom脿ticament la icona i llavors seleccioneu un camp de dades diferent. Podeu utilitzar comodins com ara de % o * de qualsevol nombre de car脿cters i de car脿cters o ? per a obtenir un car脿cter en la vostra cerca. Per a mostrar tots els registres de la taula tanqueu tots els registres i a continuaci贸 premeu la tecla de retornRetorn.

Filtre autom脿tic

Feu un clic llarg per seleccionar el camp de dades que voleu cercar utilitzant el terme que heu introdu茂t en el quadre Clau de cerca. Nom茅s podeu cercar un camp de dades.

La llista de registres de la taula s'actualitza autom脿ticament per coincidir amb la nova configuraci贸 del filtre.

Use the Standard Filter to refine and to combine AutoFilter search options.

El LibreOffice desa els par脿metres actuals de filtre per a la propera vegada que obriu aquest di脿leg.

Per a mostrar tots els registres de la taula, feu clic a la icona Reinicialitza el filtre.

Supressi贸 d'un registre

Per a suprimir un registre de la taula actual, feu clic amb el bot贸 dret del ratol铆 a la cap莽alera de fila del registre i, tot seguit, seleccioneu Suprimeix.

Modificaci贸 de la font de dades

Font de dades

Seleccioneu la font de dades per a la base de dades bibliogr脿fica.

Configuraci贸 de les columnes

Permet acolorir els encap莽alaments de columnes per als camps de dades d'una font de dades diferent. Per a definir una font de dades diferent per a la vostra bibliografia, feu clic en el bot贸 Font de les dades de la barra Objecte del registre.

Seleccioneu el camp de dades que voleu assignar al Nom de columna actual. Per modificar els camps de dades disponibles, seleccioneu una font de dades diferent per a la bibliografia.