Navegador per als documents mestres

En un document mestre, podeu commutar el Navegador entre una vista normal i una vista en mode mestre.

El Navegador enumera els components principals del document mestre. Si col·loqueu la busca del ratolí a sobre del nom d'un subdocument de la llista, es mostra el camí complet del subdocument.

La vista mestra del Navegador mostra les icones següents:

Canvia la visualització mestra

Canvia entre el mode mestre i el mode normal.

Icona

Toggle Master View

Edita

Edita el contingut del component seleccionat a la llista Navigator. Si la selecció és un fitxer el fitxer s'obre per editar-lo. Si la selecció és un índex s'obre el diàlegIndex.

Icona

Edita

Actualitza

Feu clic al contingut que voleu actualitzar.

Icona

Actualitza

Selecció

Actualitza el contingut de la selecció.

Índexs

Actualitza tots els índexs.

Enllaços

Actualitza tots els enllaços.

Tot

Actualitza tot el contingut.

Edita l'enllaç

Per a accedir a aquesta ordre, feu clic amb el botó dret del ratolí en un fitxer inserit al Navegador. Modifica les propietats de l'enllaç per al fitxer seleccionat.

Insereix

Insereix un fitxer, un índex o un document nou al document mestre.

tip

També podeu inserir fitxers al document mestre; per fer-ho, arrossegueu un fitxer des de l'escriptori i deixeu-lo anar a la vista mestra del Navegador.

Icona

Insereix

Índex

Insereix un índex o una taula de continguts al document mestre.

Fitxer

Insereix un fitxer existent, o diversos, al document mestre.

Document nou

Crea un subdocument nou i l'insereix. Quan creeu un document nou, el sistema us demana que introduïu el nom del fitxer i la ubicació on voleu desar-lo.

Text

Insereix al document mestre un paràgraf nou on podeu introduir text. No podeu inserir text al costat d'una entrada existent al Navegador.

Desa també el contingut

Desa una còpia dels continguts dels fitxers enllaçats al document mestre. D'aquesta manera, el contingut actual està disponible quan no es pot accedir als fitxers enllaçats.

Icona

Desa també el contingut

Mou amunt

Desplaça la selecció una posició cap amunt a la llista del Navegador. Per a desplaçar les entrades, arrossegueu-les i deixeu-les anar a la llista. Si moveu una secció de text a una altra secció, es fusionen les dues seccions de text.

Icon

Mou amunt

Mou avall

Desplaça la selecció una posició cap avall a la llista del Navegador. També podeu desplaçar les entrades si les arrossegueu i les deixeu anar a la llista. Si desplaceu una secció de text a una altra secció, es fusionen les dues seccions de text.

Icon

Mou avall

Suprimeix

This command is found by right-clicking an item in the Navigator. Deletes the selection from the Navigator list and the master document, but does not delete the subdocument file.