Crea un document mestre

Crea un document mestre a partir del document Writer actual. Es crea un subdocument nou a cada repetició de l'estil de paràgraf o nivell d'esquema que aparegui al document font.

Per a accedir a aquesta ordre...

Trieu Fitxer ▸ Envia ▸ Crea un document mestre.

El Navegador apareix quan heu creat un document mestre. Per editar un subdocument, feu doble clic al nom d'un subdocument al Navegador.

Nom del fitxer

Introduïu el nom o el camí del fitxer. També podeu introduir un URL

separat per

Seleccioneu l'estil de paràgraf o nivell d'esquema que voleu utilitzar per a separar el document font en subdocuments. Per defecte, es crea un document nou per a cada nivell de capítol 1.

Tipus de fitxer

Seleccioneu el format de fitxer del document que voleu desar. A l'àrea de visualització només es mostren els fitxers d'aquest tipus. Per a obtenir una descripció dels tipus de fitxers, vegeu la secció Informació sobre els filtres d'importació i exportació.

Desa

Desa el fitxer.