Crea un document mestre

Crea un document mestre a partir del document Writer actual. Es crea un subdocument nou a cada repetició de l'estil de paràgraf o nivell d'esquema que aparegui al document font.

Per a accedir a aquesta ordre...

Trieu Fitxer ▸ Envia ▸ Crea un document mestre.

El Navegador apareix quan heu creat un document mestre. Per a editar un subdocument, feu doble clic al nom d'un subdocument al Navegador.

Nom del fitxer

Introduïu el nom o el camí del fitxer. També podeu introduir un URL

separat per

Select the paragraph style or outline level that you want to use to separate the source document into sub-documents. By default a new document is created for every outline level 1.

Tipus de fitxer

Seleccioneu el format de fitxer del document que voleu desar. A l'àrea de visualització només es mostren els fitxers d'aquest tipus. Per a obtenir una descripció dels tipus de fitxers, vegeu la secció Informació sobre els filtres d'importació i exportació.

Desa

Desa el fitxer.