Crea un document mestre

Crea un document mestre a partir del document Writer actual. Es crea un subdocument nou a cada repetició de l'estil de paràgraf o nivell d'esquema que aparegui al document font.

Per a accedir a aquesta ordre...

Trieu Fitxer ▸ Envia ▸ Crea un document mestre.

El Navegador apareix quan heu creat un document mestre. Per a editar un subdocument, feu doble clic al nom d'un subdocument al Navegador.

Nom del fitxer

Introduïu el nom o el camí del fitxer. També podeu introduir un URL

separat per

Seleccioneu l'estil de paràgraf o nivell d'esquema que voleu utilitzar per a separar el document font en subdocuments. Per defecte, es crea un document nou per a cada nivell de capítol 1.

Tipus de fitxer

Seleccioneu el format de fitxer del document que voleu desar. A l'àrea de visualització només es mostren els fitxers d'aquest tipus. Per a obtenir una descripció dels tipus de fitxers, vegeu la secció Informació sobre els filtres d'importació i exportació.

Desa

Desa el fitxer.