Par脿metres de la impressora

Select the default printer for the current document and change printing options.

Per a accedir a aquesta ordre...

Des de la barra de men煤s:

Choose File - Printer Settings.

Des de les barres d'eines:

Icon Printer Settings

Printer Settings

note

Pot ser que es produeixi un petit retard quan canvieu la impressora per defecte d'un document que cont茅 objectes OLE del LibreOffice incrustats.

Impressora

Mostra la informaci贸 que s'aplica a la impressora seleccionada.

Si la llista 茅s buida, heu d'instal路lar una impressora per defecte al sistema operatiu. Vegeu l'ajuda en l铆nia del sistema operatiu per a obtenir instruccions d'instal路laci贸 i configuraci贸 d'una impressora per defecte.

Nom

Enumera les impressores que hi ha instal路lades al sistema operatiu. Per a canviar la impressora per defecte, seleccioneu el nom d'una altra impressora a la llista.

Estat

Descriu l'estat actual de la impressora seleccionada.

Tipus

Mostra el tipus d'impressora que heu seleccionat.

Ubicaci贸

Mostra el port de la impressora seleccionada.

Comentaris

Mostra informaci贸 addicional de la impressora.

Propietats

Modifica els par脿metres d'impressi贸 del sistema operatiu per al document actual.

warning

Assegureu-vos que l'opci贸 de disposici贸 Horitzontal o Vertical que s'hagi definit al di脿leg Propietats de la impressora coincideixi amb el format de p脿gina que h脿giu definit en triar .

Opcions

Obre el di脿leg Opcions d'impressi贸, on podeu canviar les opcions d'impressi贸 globals definides en 鈻 LibreOffice 鈻 Imprimeix per al document actual.

warning

El bot贸 Opcions nom茅s est脿 disponible al LibreOffice Writer i Calc.