General

Cont茅 informaci贸 b脿sica sobre el fitxer actual.

Per a accedir a aquesta ordre...

Trieu la pestanya File 鈻 Propietats 鈻 General.

Fitxer

Mostra el nom del fitxer.

Tipus

Mostra el tipus de fitxer del document actual.

Ubicaci贸

Mostra el cam铆 i el nom del directori on s'ha desat el fitxer.

Mida

Indica la mida del document en bytes.

Created

Mostra la data, l'hora i l'autor de la primera vegada que s'ha desat el fitxer.

Modified

Mostra la data, l'hora i l'autor de l'煤ltima vegada que s'ha desat el fitxer en un format del LibreOffice.

Template

Mostra la plantilla utilitzada per a crear el fitxer.

Signat digitalment

Mostra la data i l'hora de la darrera signatura del fitxer, i tamb茅 el nom de l'autor que l'ha signat.

Signatures digitals

Obre el di脿leg Signatures digitals, on podeu gestionar les signatures digitals del document actual.

Darrera impressi贸

Mostra l'usuari, la data i l'hora de la darrera impressi贸 del fitxer.

note

Despr茅s d'imprimir un document s'ha de desar per a preservar-ne les dades de Darrera impressi贸. No es dona cap missatge d'av铆s si es tanca un document sense desar.

Total editing time

Mostra el temps que el fitxer ha estat obert per a editar-lo des de la seva creaci贸. El temps d'edici贸 s'actualitza quan deseu el fitxer.

Revision number

Mostra el nombre de vegades que s'ha desat el fitxer.

Aplica les dades de l'usuari

Desa el nom complet de l'usuari amb el fitxer. Podeu editar el nom escollint 鈻 LibreOffice 鈻 Dades de l'usuari.

Reinicialitza les propietats

Reinicialitza el temps d'edici贸 a zero, assigna la data i l'hora actuals com a data i hora de creaci贸, i estableix el n煤mero de versi贸 a 1. Tamb茅 se suprimeixen les dates de modificaci贸 i d'impressi贸.

Desa la imatge de previsualitzaci贸 amb aquest document

Desa una imatge de previsualitzaci贸 en format PNG dins el document. Aquesta imatge la pot usar un gestor de fitxers sota determinades condicions.

tip

Per a desactivar la generaci贸 de miniatures en general, trieu 鈻 LibreOffice 鈻 Avan莽at. Feu clic al bot贸 Obre la configuraci贸 avan莽ada i cerqueu GenerateThumbnail. Si aquesta propietat t茅 el valor true, feu-hi doble clic perqu猫 el valor canvi茂 a false.

Resoluci贸 preferida per a les imatges

Check this box to select the preferred image resolution in points per inch, which is used as default when an image is inserted into a Writer, Impress or a Draw document and resize it according to the value in the list box.