Menú Format

Choose Format - Rows - Height.

Obriu el menú contextual d'una capçalera de fila en una taula d'una base de dades oberta i trieu Alçada de la fila.

Choose Format - Columns - Width.

Obriu el menú contextual d'una capçalera de columna en una taula d'una base de dades oberta i trieu Amplada de la columna.

Obriu el menú contextual per a una capçalera de columna en una taula d'una base de dades oberta i trieu la pestanya Format de la columna ▸ Format.

Trieu la pestanya Format ▸ Eix ▸ Eix Y ▸ Nombres (documents amb diagrames).

També com a diàleg Format numèric per a taules i camps en els documents de text: trieu Format ▸ Format numèric, o trieu la pestanya Insereix ▸ Camps ▸ Més camps ▸ Variables i seleccioneu Formats addicionals a la llista Format.

Obriu el menú contextual d'una capçalera de fila d'una taula de base de dades i trieu Format de taula.

Obriu el menú contextual d'una capçalera de columna d'una taula de base de dades i trieu Format de la columna.

Obriu el menú contextual per a una capçalera de fila d'una taula de base de dades oberta i trieu Suprimeix les files.

Choose Shape - Flip (LibreOffice Draw).

Trieu la pestanya Format ▸ Imatge ▸ Propietats ▸ Imatge.

Obriu el menú contextual i trieu Inverteix (documents de presentació).

Choose Shape - Flip - Vertically (LibreOffice Draw).

Trieu la pestanya Format ▸ Imatge ▸ Propietats ▸ Imatge.

Obriu el menú contextual i trieu Inverteix ▸ Verticalment (documents de presentació).

Choose Shape - Flip - Horizontally (LibreOffice Draw).

Trieu Format ▸ Imatge ▸ Propietats i, tot seguit, feu clic a la pestanya Imatge.

Trieu Format ▸ Inverteix ▸ Horitzontalment.

Feu clic amb el botó dret del ratolí a un objecte seleccionat i trieu Inverteix ▸ Horitzontalment (al LibreOffice Impress).

Choose Shape - Distribution (LibreOffice Draw).

Obriu el menú contextual i trieu Distribució (al LibreOffice Impress).