Menú Eines

Trieu Insereix ▸ Media ▸ Clip Art Gallery o obriu la barra Standard feu clic a la barra

Icona

Galeria

Trieu Eines ▸ Galeria o feu clic a la icona Galeria a la barra Estàndard - botó
Tema nou - Fitxers pestanya.

Trieu Eines ▸ Ortografia.

Tecla F7

A la barra Estàndard, feu clic a

Icona

Ortografia

Trieu Eines ▸ Llengua ▸ Conversió hangul/hanja. Ha d'estar habilitada la compatibilitat amb les llengües asiàtiques.

Trieu Eines ▸ Llengua ▸ Conversió del xinès. Ha d'estar habilitada la compatibilitat amb les llengües asiàtiques.

Trieu Eines ▸ Llengua ▸ Conversió del xinès i feu clic al botó Edita els termes. Ha d'estar habilitada la compatibilitat amb les llengües asiàtiques.

Trieu Eines ▸ Ortografia

Trieu Eines ▸ Ortografia; tot seguit feu clic a Opcions.

Trieu Eines ▸ Llengua ▸ Tesaurus.

+F7

Trieu Eines ▸ Reemplaçament de color (al LibreOffice Draw i al LibreOffice Impress)

Trieu Eines ▸ Reproductor multimèdia.

Trieu Eines ▸ Macros ▸ Organitza les macros ▸ LibreOffice Basic o premeu +F11 (si aquesta combinació no està assignada pel vostre sistema).

Choose Tools - Macros - Run Macros.

Trieu Eines ▸ Macros ▸ Organitza les macros ▸ BeanShell.

Trieu Eines ▸ Macros ▸ Organitza les macros ▸ JavaScript.

Trieu Eines ▸ Macros ▸ Organitza les macros ▸ Python.

Trieu Eines ▸ Macros ▸ Enregistra una macro.

Choose Tools - Macros - Organize Macros - LibreOffice Basic,
click the Organizer button,
click the Libraries tab,
and then click the Password button.

Trieu Eines ▸ Macros ▸ Organitza les macros ▸ LibreOffice Basic
feu clic al botó de l'organitzador.

Trieu Eines ▸ Gestor d'extensions.

Trieu Eines ▸ Gestor d'extensions i feu clic al botó Comprova si hi ha actualitzacions.

Trieu Eines ▸ Macros ▸ Paràmetres del filtre XML.

Tools - Macros - XML Filter Settings, then click New or Edit.

Tools - Macros - XML Filter Settings, then click Test XSLTs.

Trieu Eines ▸ Personalitza.

Trieu la pestanya Eines ▸ Personalitza - Menús.

trieu Eines ▸ Personalitza ▸ Menús pestanya feu clic a la pestanya engranatge  Icona menú de configuració i trieu Afegeix.

Trieu Eines ▸ Personalitza ▸ Menús pestanya feu clic a la pestanya engranatge  Icona menú de configuració i trieu Mou.

Trieu la pestanya Eines ▸ Personalitza ▸ Teclat. S'ha d'obrir un document.

trieu Eines ▸ Personalitza ▸ Barres d'eines pestanya.

Trieu la pestanya Eines ▸ Personalitza ▸ Esdeveniments.

Trieu Eines ▸ Correcció automàtica ▸ Opcions de correcció automàtica.

Trieu la pestanya Eines ▸ Correcció automàtica ▸ Opcions de correcció automàtica ▸ Opcions.

Trieu la pestanya Eines ▸ Correcció automàtica ▸ Opcions de correcció automàtica ▸ Etiquetes intel·ligents.

Trieu la pestanya Eines ▸ Correcció automàtica ▸ Opcions de correcció automàtica ▸ Reemplaça.

Trieu la pestanya Eines ▸ Correcció automàtica ▸ Opcions de correcció automàtica ▸ Excepcions.

Trieu la pestanya Eines ▸ Correcció automàtica ▸ Opcions de correcció automàtica ▸ Opcions de llengua.

Trieu la pestanya Eines ▸ Correcció automàtica ▸ Opcions de correcció automàtica ▸ Compleció de paraules.

Trieu - LibreOffice Calc - Visualitza

Trieu - LibreOffice Impress/LibreOffice Draw -

Trieu - LibreOffice Draw - General

Botó de selecció del camí en diferents auxiliars.

Click Edit button for a few entries under - LibreOffice - Paths.

Trieu .

Trieu ▸ LibreOffice.

Trieu ▸ LibreOffice ▸ Dades de l'usuari.

Trieu ▸ LibreOffice ▸ General.

Trieu - LibreOffice - Visualitza.

Trieu ▸ LibreOffice ▸ Impressió.

Trieu ▸ LibreOffice ▸ Camins.

Trieu Edita ▸ Text automàtic ▸ Camí.

Trieu Eines - Mapa d'imatge.

Trieu Eines ▸ Mapa d'imatge després seleccioneu una secció del mapa d'imatge i feu clic a Propietats ▸ Descripció.

Trieu la pestanya Format ▸ Àrea ▸ Colors.

Choose Format - Area - Area, press the Color button and click the Pick button.

Icona

Premeu el botó Diàleg de color a la pestanya Il·luminació del diàleg Efectes 3D.

Trieu ▸ LibreOffice ▸ Tipus de lletra.

Trieu ▸ LibreOffice ▸ Seguretat

Trieu ▸ LibreOffice ▸ Avançat.

Trieu ▸ LibreOffice ▸ OpenCL.

Trieu ▸ LibreOffice ▸ IDE del Basic.

Trieu ▸ LibreOffice ▸ Actualització en línia.

Trieu ▸ LibreOffice ▸ Accessibilitat.

Trieu ▸ LibreOffice ▸ Colors de l'aplicació.

Trieu ▸ Carrega/desa.

Trieu ▸ Carrega/desa ▸ General.

Trieu ▸ Carrega/desa ▸ Propietats VBA.

Trieu ▸ Carrega/desa ▸ Microsoft Office.

Trieu ▸ Carrega/desa ▸ Compatibilitat HTML.

Trieu ▸ Configuració de la llengua.

Trieu ▸ Configuració de la llengua ▸ Llengües.

Trieu ▸ Configuració de la llengua ▸ Llengües ▸ Disposició complexa de text.

Trieu ▸ Configuració de la llengua ▸ Llengües.

Trieu ▸ Configuració de la llengua ▸ Ajudes a l'escriptura,
a la llista Mòduls de llengua disponibles seleccioneu un dels mòduls i feu clic a Edita.

Trieu ▸ Configuració de la llengua ▸ Ajudes a l'escriptura.

Trieu ▸ Configuració de la llengua ▸ Cerca en japonès.

Trieu ▸ Configuració de la llengua ▸ Disposició asiàtica.

Trieu ▸ Internet

Trieu ▸ Internet ▸ Servidor intermediari.

Obriu un document de text i trieu ▸ LibreOffice Writer.

Obriu un document de text i trieu ▸ LibreOffice Writer ▸ Compatibilitat.

Obriu un document de text i trieu ▸ LibreOffice Writer ▸ General.

Obre un document de text trieu - LibreOffice Writer - Mail Merge

Obriu un document de text i trieu ▸ LibreOffice Writer ▸ Llegenda automàtica.

Obriu un document de text i trieu ▸ LibreOffice Writer/LibreOffice Writer/Web ▸ Visualitza.

Obriu un document de text i trieu ▸ LibreOffice Writer/LibreOffice Writer/Web ▸ Ajudes a la formatació.

Trieu ▸ LibreOffice Writer/LibreOffice Calc/LibreOffice Writer/Web ▸ Graella.

Obriu un document de text i trieu ▸ LibreOffice Writer ▸ Tipus de lletra bàsics (occidental).

Obriu un document de text trieu - LibreOffice Writer - Tipus de lletra bàsics (asiàtic). S'ha d'habilitar la compatibilitat amb les llengües asiàtiques.

Trieu - LibreOffice Writer/LibreOffice Writer/Web - Imprimeix

Trieu ▸ LibreOffice Calc ▸ Imprimeix.

Trieu - LibreOffice Writer/LibreOffice Writer/Web - Taula

Obre un document de text trieu - LibreOffice Writer - Canvis.

Obriu un document HTML i trieu ▸ LibreOffice Writer/Web.

Obriu un document HTML i trieu ▸ LibreOffice Writer/Web ▸ Fons.

Obriu un full de càlcul i trieu ▸ LibreOffice Calc.

Obriu un full de càlcul i trieu ▸ LibreOffice Calc ▸ General.

Obriu un full de càlcul i trieu ▸ LibreOffice Calc ▸ Visualització.

Obre un document de full de càlcul trieu - LibreOffice Calc - Calcula.

Obriu un full de càlcul i trieu ▸ LibreOffice Calc ▸ Compatibilitat.

Obre un document de full de càlcul trieu - LibreOffice Calc - Ordena les llistes.

Obre un document de full de càlcul trieu - LibreOffice Calc - Fórmula

Obre un document de full de càlcul trieu - LibreOffice Calc - Per defecte.

Obriu un document de full de càlcul i trieu el botó ▸ LibreOffice Calc ▸ Llistes d'ordenació ▸ Copia.

Obre un document de full de càlcul trieu - LibreOffice Calc - Canvis

Obre un document de presentació trieu - LibreOffice

Obre un document de presentació trieu - LibreOffice Impress/<unk>PRODUCTNAME Draw - General

Obre un document de presentació trieu - LibreOffice Impress/LibreOffice Draw - Visualitza.

Obre un document de presentació trieu - LibreOffice Impress/LibreOffice Draw - Grid

Obre un document de presentació trieu - LibreOffice Impress/LibreOffice Draw - Print.

Obre un document de dibuix trieu - LibreOffice Draw

Obre un document Math trieu - LibreOffice Math

Obre un document Math trieu - LibreOffice Math - Arranjament

Trieu ▸ Diagrames.

Trieu ▸ Diagrames ▸ Colors per defecte.

Trieu ▸ LibreOffice Base.

Trieu ▸ LibreOffice Base ▸ Connexions.

Trieu ▸ LibreOffice Base ▸ Bases de dades.