Menú Fitxer

Trieu Fitxer ▸ Mostra la previsualització al navegador web.

Choose File - New.

Icona Nou a la barra Estàndard (la icona mostra el tipus de document nou).

Icona Nou

Nou

Tecla +N

Menu File - New - Templates.

Tecla Maj++N

Trieu Fitxer ▸ Nou ▸ Etiquetes

Trieu la pestanya File ▸ Nou ▸ Etiquetes ▸ Etiquetes.

Trieu la pestanya Fitxer ▸ Nou ▸ Etiquetes ▸ Formata

Trieu la pestanya Fitxer ▸ Nou ▸ Targetes de visita ▸ Formata

Trieu la pestanya Fitxer ▸ Nou ▸ Etiquetes ▸ Opcions

Trieu la pestanya Fitxer ▸ Nou ▸ Targetes de visita ▸ Opcions

Trieu Fitxer ▸ Nou ▸ Targetes de visita.

Trieu la pestanya Fitxer ▸ Nou ▸ Targetes de visita ▸ Tipus.

Trieu la pestanya Fitxer ▸ Nou ▸ Targetes de visita ▸ Targetes de visita.

Trieu la pestanya Fitxer ▸ Nou ▸ Targetes de visita ▸ Privat.

Trieu la pestanya Fitxer ▸ Nou ▸ Targetes de visita ▸ Empresa.

Choose File - Open.

+O

A la barra Estàndard, feu clic a

Icon Open

Obre un fitxer

Menu File - Open, File type Text Encoded selected.

Menu File - Save As, File type Text Encoded selected.

Trieu Fitxer ▸ Auxiliars.

Trieu Fitxer ▸ Auxiliars ▸ Carta.

Trieu Fitxer ▸ Auxiliars ▸ Carta ▸ Disseny de la pàgina.

Trieu Fitxer ▸ Auxiliars ▸ Carta ▸ Disposició de la capçalera.

Trieu Fitxer ▸ Auxiliars ▸ Carta ▸ Elements impresos.

Trieu Fitxer ▸ Auxiliars ▸ Carta ▸ Destinatari i remitent.

Trieu Fitxer ▸ Auxiliars ▸ Carta ▸ Peu de pàgina.

Trieu Fitxer ▸ Auxiliars ▸ Carta ▸ Nom i ubicació.

Trieu Fitxer ▸ Auxiliars ▸ Fax.

Trieu Fitxer ▸ Auxiliars ▸ Fax ▸ Disseny de la pàgina.

Trieu Fitxer ▸ Auxiliars ▸ Fax ▸ Elements a incloure.

Trieu Fitxer ▸ Auxiliars ▸ Fax ▸ Remitent i destinatari.

Trieu Fitxer ▸ Auxiliars ▸ Fax ▸ Peu de pàgina.

Trieu Fitxer ▸ Auxiliars ▸ Fax ▸ Nom i ubicació.

Trieu Fitxer ▸ Auxiliars ▸ Agenda.

Trieu Fitxer ▸ Auxiliars ▸ Agenda ▸ Disseny de la pàgina.

Trieu Fitxer ▸ Auxiliars ▸ Agenda ▸ Informació general.

Trieu Fitxer ▸ Auxiliars ▸ Agenda ▸ Encapçalaments per incloure.

Trieu Fitxer ▸ Auxiliars ▸ Agenda ▸ Noms.

Tria File ▸ Auxiliars ▸ Agenda ▸ Elements.

trieu Fitxer ▸ Auxiliars ▸ Agenda ▸ Nom i ubicació.

Feu clic a Crea un formulari utilitzant l'auxiliar en la finestra d'un fitxer de base de dades.

Feu clic a Crea un informe utilitzant l'auxiliar en la finestra d'un fitxer de base de dades.

En el disseny del formulari, feu clic a la icona Quadre de grup a la barra d'eines
i amb el ratolí creeu un marc.

En el disseny del formulari, feu clic a la icona Quadre de grup a la barra d'eines
i amb el ratolí creeu un marc - pàgina 1 de l'auxiliar.

En el disseny del formulari, feu clic a la icona Quadre de grup a la barra d'eines
i amb el ratolí creeu un marc - pàgina 2 de l'auxiliar.

En el disseny de formulari, feu clic a la icona Quadre de grup a la barra d'eines
i amb el ratolí creeu un marc - pàgina 3 de l'auxiliar.

En el disseny del formulari, feu clic a la icona Quadre de grup a la barra d'eines
i amb el ratolí creeu un marc - pàgina 4 de l'auxiliar, hi ha d'haver una connexió a una base de dades.

En el disseny del formulari, feu clic a la icona Quadre de grup a la barra d'eines
i amb el ratolí creeu un marc - última pàgina de l'auxiliar.

Trieu Fitxer ▸ Auxiliars ▸ Convertidor de documents.

Trieu Fitxer ▸ Auxiliars ▸ Convertidor de documents.

Trieu Fitxer ▸ Auxiliars ▸ Convertidor de documents.

Trieu Fitxer ▸ Auxiliars ▸ Convertidor d'euros.

Menú Fitxer ▸ Auxiliars ▸ Font de dades de les adreces.

Address Data Source Wizards - Additional settings

Address Data Source Wizards - Table selection

Address Data Source Wizards - Data source title

Address Data Source Wizards - Field assignment

Trieu Fitxer ▸ Tanca.

Choose File - Save.

+S

Obriu la barra Estàndard o Dades de taula i feu clic a

Icon Save

Desa

Icon Save as

Anomena i desa

LibreOffice Draw or LibreOffice Impress menu File - Export, select HTML Document file type. The dialog opens automatically.

LibreOffice Draw or LibreOffice Impress menu File - Export, select HTML file type, page 1 of the wizard.

LibreOffice Draw or LibreOffice Impress menu File - Export, select HTML file type, page 2 of the wizard.

LibreOffice Draw or LibreOffice Impress menu File - Export, select HTML file type, page 3 of the wizard.

LibreOffice Draw or LibreOffice Impress menu File - Export, select HTML file type, page 4 of the wizard.

LibreOffice Draw or LibreOffice Impress menu File - Export, select HTML file type, page 5 of the wizard.

LibreOffice Draw or LibreOffice Impress menu File - Export, select HTML file type, page 6 of the wizard.

Trieu Fitxer ▸ Exporta seleccioneu un tipus de fitxer gràfic. El diàleg s'obre després de fer clic a Desa.

Tria el fitxer - Desa-ho tot.

Tria el fitxer - Desa com a.

Choose File - Reload.

Choose File - Properties.

Trieu la pestanya File ▸ Propietats ▸ General.

Choose File - Digital Signatures - Sign Existing PDF.

Trieu ▸ LibreOffice ▸ Seguretati en l'àrea de Certificate Path feu clic aCertificate.

Tria File ▸ Signatures digitals ▸ Signatures digitals.

Trieu Eines ▸ Macros ▸ Signatura digital.

Choose File - Properties - General tab, click Digital Signatures button.

Feu doble clic o clic amb el botó dret del ratolí al camp Signatura de la barra d'estat.

Trieu Fitxer ▸ Propietats ▸ pestanya General premeu el botó Signatures digitals i feu clic al botó de signar el document.

Trieu la pestanya File ▸ Propietats ▸ Descripció.

Trieu la pestanya File ▸ Propietats ▸ Propietats personalitzades.

Trieu la pestanya File ▸ Propietats ▸ Estadístiques.

Trieu la pestanya File ▸ Propietats ▸ Seguretat.

Trieu la pestanya File ▸ Propietats ▸ Propietats CMIS.

Trieu la pestanya File ▸ Propietats ▸ Tipus de lletra.

Menu File - Print Preview.

Icon Print preview

Previsualització de la impressió

Choose File - Printer Settings.

Menu File - Send.

Choose File - Send - Email Document.

Icon Email Document

Email Document

Tria File - Exporta.

Choose File - Export As - Export as EPUB.

Icona Exporta com a EPUB

Exporta directament com a EPUB

Choose File - Export As - Export as PDF - Digital Signatures tab.

Choose File - Export As - Export as PDF - Security tab.

Choose File - Export As - Export as PDF - General tab.

Choose File - Export As - Export as PDF - Initial View tab.

Choose File - Export As - Export as PDF - Links tab.

Choose File - Export As - Export as PDF - User Interface tab.

Choose File - Export As - Export as PDF.

Icon Export Directly as PDF

Exporta directament a PDF

Choose File - Send - Email as PDF.

Trieu Fitxer ▸ Envia ▸ Crea un document mestre.

Choose File - Print.

+P

A la barra Estàndard, feu clic a

Icon Print File Directly

Imprimeix el fitxer directament

Trieu Fitxer ▸ Surt del LibreOffice.

+Q

Tria File ▸ Nou ▸ Document mestre.

Choose File - Open - File type, select Text CSV.

Choose Data - Text to Columns (Calc).

Tria File - Exporta si EPS està seleccionat com a tipus de fitxer aquest diàleg s'obre automàticament.

Tria File - Exporta si PBM PPM o PGM estan seleccionats com a tipus de fitxer el diàleg s'obre automàticament.

Trieu Fitxer ▸ Versions.