Menú Fitxer

Trieu Fitxer ▸ Mostra la previsualització al navegador web.

Trieu Fitxer ▸ Nou.

Icona Nou a la barra Estàndard (la icona mostra el tipus de document nou).

Icona

Nou

Tecla +N

Menú Fitxer ▸ Nou ▸ Plantilles.

Tecla Maj++N

Trieu Fitxer ▸ Nou ▸ Etiquetes

Trieu la pestanya Fitxer ▸ Nou ▸ Etiquetes ▸ Etiquetes.

Trieu la pestanya Fitxer ▸ Nou ▸ Etiquetes ▸ Formata

Trieu la pestanya Fitxer ▸ Nou ▸ Targetes de visita ▸ Formata

Trieu la pestanya Fitxer ▸ Nou ▸ Etiquetes ▸ Opcions

Trieu la pestanya Fitxer ▸ Nou ▸ Targetes de visita ▸ Opcions

Trieu Fitxer ▸ Nou ▸ Targetes de visita.

Trieu la pestanya Fitxer ▸ Nou ▸ Targetes de visita ▸ Tipus.

Trieu la pestanya Fitxer ▸ Nou ▸ Targetes de visita ▸ Targetes de visita.

Trieu la pestanya Fitxer ▸ Nou ▸ Targetes de visita ▸ Privat.

Trieu la pestanya Fitxer ▸ Nou ▸ Targetes de visita ▸ Empresa.

Trieu Fitxer ▸ Obre.

+O

A la barra Estàndard, feu clic a

Icona

Obre un fitxer

Menú Fitxer ▸ Obre i seleccioneu el tipus de fitxer Text codificat.

Menú Fitxer ▸ Anomena i desa, seleccioneu el tipus de fitxer Text codificat.

Trieu Fitxer ▸ Auxiliars.

Trieu Fitxer ▸ Auxiliars ▸ Carta.

Trieu Fitxer ▸ Auxiliars ▸ Carta ▸ Disseny de la pàgina.

Trieu Fitxer ▸ Auxiliars ▸ Carta ▸ Disposició de la capçalera.

Trieu Fitxer ▸ Auxiliars ▸ Carta ▸ Elements impresos.

Trieu Fitxer ▸ Auxiliars ▸ Carta ▸ Destinatari i remitent.

Trieu Fitxer ▸ Auxiliars ▸ Carta ▸ Peu de pàgina.

Trieu Fitxer ▸ Auxiliars ▸ Carta ▸ Nom i ubicació.

Trieu Fitxer ▸ Auxiliars ▸ Fax.

Trieu Fitxer ▸ Auxiliars ▸ Fax ▸ Disseny de la pàgina.

Trieu Fitxer ▸ Auxiliars ▸ Fax ▸ Elements a incloure.

Trieu Fitxer ▸ Auxiliars ▸ Fax ▸ Remitent i destinatari.

Trieu Fitxer ▸ Auxiliars ▸ Fax ▸ Peu de pàgina.

Trieu Fitxer ▸ Auxiliars ▸ Fax ▸ Nom i ubicació.

Trieu Fitxer ▸ Auxiliars ▸ Agenda.

Trieu Fitxer ▸ Auxiliars ▸ Agenda ▸ Disseny de la pàgina.

Trieu Fitxer ▸ Auxiliars ▸ Agenda ▸ Informació general.

Choose File - Wizards - Agenda - Headings to include.

Trieu Fitxer ▸ Auxiliars ▸ Agenda ▸ Noms.

Choose File - Wizards - Agenda - Agenda items.

Choose File - Wizards - Agenda - Name and Location.

Feu clic a Crea un formulari utilitzant l'auxiliar en la finestra d'un fitxer de base de dades.

Feu clic a Crea un informe utilitzant l'auxiliar en la finestra d'un fitxer de base de dades.

En el disseny del formulari, feu clic a la icona Quadre de grup a la barra d'eines
i amb el ratolí creeu un marc.

En el disseny del formulari, feu clic a la icona Quadre de grup a la barra d'eines
i amb el ratolí creeu un marc - pàgina 1 de l'auxiliar.

En el disseny del formulari, feu clic a la icona Quadre de grup a la barra d'eines
i amb el ratolí creeu un marc - pàgina 2 de l'auxiliar.

En el disseny de formulari, feu clic a la icona Quadre de grup a la barra d'eines
i amb el ratolí creeu un marc - pàgina 3 de l'auxiliar.

En el disseny del formulari, feu clic a la icona Quadre de grup a la barra d'eines
i amb el ratolí creeu un marc - pàgina 4 de l'auxiliar, hi ha d'haver una connexió a una base de dades.

En el disseny del formulari, feu clic a la icona Quadre de grup a la barra d'eines
i amb el ratolí creeu un marc - última pàgina de l'auxiliar.

Trieu Fitxer ▸ Auxiliars ▸ Convertidor de documents.

Trieu Fitxer ▸ Auxiliars ▸ Convertidor de documents.

Trieu Fitxer ▸ Auxiliars ▸ Convertidor de documents.

Trieu Fitxer ▸ Auxiliars ▸ Convertidor d'euros.

Menú Fitxer ▸ Auxiliars ▸ Font de dades de les adreces.

Address Data Source Wizards - Additional settings

Address Data Source Wizards - Table selection

Address Data Source Wizards - Data source title

Address Data Source Wizards - Field assignment

Trieu Fitxer ▸ Tanca.

Trieu Fitxer ▸ Desa.

+S

Obriu la barra Estàndard o Dades de taula i feu clic a

Icona

Desa

Icona

Anomena i desa

LibreOffice Draw or LibreOffice Impress menu File - Export, select HTML Document file type. The dialog opens automatically.

LibreOffice Draw or LibreOffice Impress menu File - Export, select HTML file type, page 1 of the wizard.

LibreOffice Draw or LibreOffice Impress menu File - Export, select HTML file type, page 2 of the wizard.

LibreOffice Draw or LibreOffice Impress menu File - Export, select HTML file type, page 3 of the wizard.

LibreOffice Draw or LibreOffice Impress menu File - Export, select HTML file type, page 4 of the wizard.

LibreOffice Draw or LibreOffice Impress menu File - Export, select HTML file type, page 5 of the wizard.

LibreOffice Draw or LibreOffice Impress menu File - Export, select HTML file type, page 6 of the wizard.

Choose File - Export, select a graphics file type. The dialog opens after you click Save.

Trieu Fitxer ▸ Desa-ho tot.

Trieu Fitxer ▸ Anomena i desa.

Trieu Fitxer ▸ Torna a carregar.

Trieu Fitxer ▸ Propietats.

Trieu la pestanya Fitxer ▸ Propietats ▸ General.

Trieu Fitxer ▸ Signatures digitals ▸ Signa un PDF existent.

Trieu Fitxer ▸ Signatures digitals ▸ Signatures digitals.

Trieu Eines ▸ Macros ▸ Signatures digitals.

Trieu la pestanya Fitxer ▸ Propietats ▸ General, feu clic al botó Signatures digitals.

Feu doble clic o clic amb el botó dret del ratolí al camp Signatura de la barra d'estat.

Choose File - Properties - General tab, press Digital Signatures button, then press Sign Document button.

Trieu la pestanya Fitxer ▸ Propietats ▸ Descripció.

Trieu la pestanya Fitxer ▸ Propietats ▸ Descripció.

Trieu la pestanya Fitxer ▸ Propietats ▸ Estadístiques.

Trieu la pestanya Fitxer ▸ Propietats ▸ Seguretat.

Choose File - Properties - CMIS Properties tab.

Trieu la pestanya Fitxer ▸ Propietats ▸ Tipus de lletra.

Menú Fitxer ▸ Previsualització de la impressió.

Icona

Previsualització de la impressió

Trieu Fitxer ▸ Configuració de la impressora.

Menú Fitxer ▸ Envia.

Choose File - Send - Email Document.

Icona

Envia el document per correu electrònic...

Trieu Fitxer ▸ Exporta.

Trieu Fitxer ▸ Exporta com a ▸ Exporta com a EPUB.

Exporta com a EPUB

Exporta directament com a EPUB

Choose File - Export As - Export as PDF, Digital Signatures tab.

Choose File - Export As - Export as PDF, Security tab.

Choose File - Export As - Export as PDF, General tab.

Choose File - Export As - Export as PDF, Initial View tab.

Choose File - Export As - Export as PDF, Links tab.

Choose File - Export As - Export as PDF, User Interface tab.

Trieu Fitxer ▸ Exporta com a ▸ Exporta com a PDF.

Icona

Exporta directament a PDF

Trieu Fitxer ▸ Envia ▸ Correu electrònic com a PDF.

Trieu Fitxer ▸ Envia ▸ Crea un document mestre.

Trieu Fitxer ▸ Imprimeix.

+P

A la barra Estàndard, feu clic a

Icona

Imprimeix el fitxer directament

Trieu Fitxer ▸ Surt.

+Q

Trieu Fitxer ▸ Nou ▸ Document mestre.

Trieu Fitxer ▸ Obre i seleccioneu Tipus de fitxer: Text CSV.

Trieu Dades ▸ Text a columnes (Calc).

Trieu Fitxer ▸ Exporta; si se selecciona EPS com a tipus de fitxer, s'obrirà aquest diàleg automàticament.

Trieu Fitxer ▸ Exporta; si se selecciona PBM, PPM o PGM com a tipus de fitxer, s'obrirà aquest diàleg automàticament.

Trieu Fitxer ▸ Versions.