Vegeu també...

A la pàgina d'ajuda per al LibreOffice en general podeu trobar instruccions aplicables a tots els mòduls, com ara treballar amb finestres i menús, personalitzar el LibreOffice, fonts de dades, la galeria i la funció d'arrossegar i deixar anar.

Si voleu ajuda per a un altre mòdul, passeu a l'ajuda d'aquell mòdul amb el quadre combinat de l'àrea de navegació.

La disponibilitat d'aquesta funció depèn del vostre Gestor de finestres X.

Habilita la visualització del nom de les icones sota la busca del ratolí i altres continguts d'ajuda.

Habilita la visualització d'una descripció breu dels menús i les icones sota la busca del ratolí.

Icona de nota

Algunes de les tecles de drecera poden estar assignades al vostre sistema d'escriptori. Les tecles que estan assignades al vostre sistema d'escriptori no estan disponibles per al LibreOffice. Proveu d'assignar tecles diferents per al LibreOffice, a Eines ▸ Personalitza ▸ Teclat, o bé en el vostre sistema d'escriptori.