Edita

Les ordres d'aquest menú s'utilitzen per editar documents del Draw (per exemple, copiar i enganxar).

Desfés

Reverteix l'última ordre o entrada que heu introduït. Per a seleccionar l'ordre que voleu revertir, feu clic a la fletxa situada al costat de la icona Desfés a la barra Estàndard.

Refés

Reverteix l'acció de l'última ordre Desfés. Per a seleccionar el pas Desfés que voleu revertir, feu clic a la fletxa situada al costat de la icona Refés a la barra Estàndard.

Retalla

Suprimeix la selecció i la copia al porta-retalls.

Copia

Copia la selecció al porta-retalls.

Enganxa

Insereix el contingut del porta-retalls a la ubicació del cursor i reemplaça el text o els objectes seleccionats.

Enganxament especial

Inserts the contents of the clipboard into the current file in a format that you can specify.

Selecciona-ho tot

Selecciona tot el contingut del fitxer, del marc o de l'objecte de text actual.

Cerca i reemplaça

Finds or replaces text or formats in the current document.

Punts

Permet editar punts del dibuix.

Punts d'adhesió

Enables you to edit gluepoints on your drawing.

Duplica

Crea una o diverses còpies d'un objecte seleccionat.

Esvaïment creuat

Crea formes i les distribueix per increments uniformes entre dos objectes de dibuix.

Camps

Edita les propietats d'un camp inserit.

Suprimeix una diapositiva

Suprimeix la diapositiva o la pàgina actual.

Enllaços

Podeu canviar o eliminar cada enllaç a fitxers externs en el document actual. També podeu actualitzar el contingut del fitxer actual a la versió desada més recentment del fitxer extern enllaçat. Aquesta ordre no s'aplica als enllaços i no està disponible si el document actual no conté enllaços a altres fitxers.

Objecte OLE

Us permet editar un objecte OLE seleccionat que s'hagi inserit mitjançant el submenú Insereix ▸ Objecte OLE.

Enllaç

Obre un diàleg que us permet crear i editar enllaços.