Definició de colors personalitzats

Definiu colors personalitzats i afegiu-los a la paleta de color personalitzada.

Per a definir un color personalitzat

 1. Trieu Format ▸ Àrea, feu clic en la pestanya Àrea i premeu el botó Color. Es mostrarà una paleta de colors predefinida.

  Icona d'avís

  Els colors personalitzats es desen a la paleta de color personalitzada.


 2. Feu clic en un color de la taula que sigui similar al que voleu definir. Podeu seleccionar el color similar de qualsevol de les paletes de color disponibles en l'area Colors a l'esquerra o en Colors recents de la llista sota la taula de colors. El color apareix en la quadre de previsualització Nou a la dreta del diàleg.

 3. Feu clic al botó Selecciona per a obrir el diàleg Trieu un color.

  Icona de nota

  El LibreOffice utilitza únicament el model de colors RGB per a la impressió en color. Els valors RGB del color seleccionat apareixen sota els quadres de previsualització.


 4. Utilitzeu el botó Afegeix per a afegir el color personalitzat a la paleta de colors Personalitzat. Veureu un diàleg que us sol·licitarà un nom. Doneu al color un nom que sigui diferent dels de la resta de colors a la paleta Personalitzat.

Icona de consell

Per a suprimir un color de la paleta Personalitzat, seleccioneu aquesta paleta a l'àrea Colors, seleccioneu el color que s'ha d'eliminar i feu clic a Suprimeix.


Ens cal la vostra ajuda!