Data i hora

Podeu obrir el diàleg Data i hora del Generador d'informes escollint Insereix ▸ Data i hora.

tip

Premeu Maj-F1 i assenyaleu amb el ratolí un quadre de text per veure un text d'ajuda per a aquest quadre.

Activeu Inclou la data per inserir un camp data a l'àrea activa de l'informe. El camp data mostra la data en què s'executa l'informe.

Activeu Inclou l'hora per inserir un camp hora a l'àrea activa de l'informe. El camp hora mostra l'hora en què s'executa l'informe.

Feu clic a D'acord per inserir el camp.

Podeu fer clic al camp data o hora i arrossegar a una altra posició dins de la mateixa àrea, o editeu les propietats a la finestra Propietats.