Auxiliar de consultes

L'assistent de consultes us ajuda a dissenyar una consulta de base de dades. La consulta desada es pot cridar més tard, ja sigui des de la interfície gràfica d'usuari o mitjançant l'ordre del llenguatge SQL creada automàticament.

Assistent de consultes - Selecció de camps

Especifica la taula per crear la consulta, i especifica quins camps es volen incloure a la consulta.

Auxiliar de consultes - Ordre de classificació

Especifica l'ordre d'ordenació dels registres de dades de la consulta.

Auxiliar de consultes - Condicions de cerca

Especifica les condicions de cerca per filtrar la consulta.

Auxiliar de consultes - Detall o resum

Especifica si s'han de mostrar tots els registres de la consulta o només els resultats de les funcions agregades.

Aquesta pàgina només es mostra quan hi ha camps numèrics a la consulta que permeten l'ús de funcions agregades.

Auxiliar de consultes - Agrupament

Especifica si s'ha d'agrupar la consulta. La font de dades ha de suportar la instrucció SQL "Agrupa per clàusules" perquè s'habiliti aquesta pàgina de l'assistent.

Auxiliar de consultes - Condicions d'agrupament

Especifica les condicions per agrupar la consulta. La font de dades ha de suportar la instrucció SQL "Agrupa per clàusules" perquè s'habiliti aquesta pàgina de l'assistent.

Auxiliar de consultes - Àlies

Assigna àlies als noms dels camps. Els àlies són opcionals i poden proporcionar noms més fàcils d'utilitzar que es mostren en lloc dels noms de camp. Per exemple, es pot utilitzar un àlies quan camps de diferents taules tenen el mateix nom.

Auxiliar de consultes - Visió general

Introduïu un nom per a la consulta i especifiqueu si la voleu mostrar o modificar un cop finalitzat l'assistent.

Enrere

Mostra les seleccions del diàleg fetes en el punt anterior. Els paràmetres actuals es mantenen igual. Aquest botó només es pot activar a partir de la pàgina dos.

Següent

Feu clic al botó Següent; l'auxiliar utilitzarà els paràmetres del diàleg actual i passarà al pas següent. Si esteu a l'últim pas, el botó esdevé Crea.

Finalitza

Aplica tots els canvis i tanca l'auxiliar.

Cancel·la

Si feu clic a Cancel·la es tancarà el diàleg sense desar els canvis fets.

Assistent de consultes - Selecció de camps