Edita

El menú Edita d'una finestra de base de dades.

Copia

Copia l'objecte seleccionat al porta-retalls.

Enganxa

Insereix un element del porta-retalls. Si voleu, podeu inserir formularis i informes, incloses les subcarpetes, d'un fitxer de base de dades a un altre.

Enganxament especial

Insereix un element del porta-retalls. Si voleu, podeu inserir formularis i informes, incloses les subcarpetes, d'un fitxer de base de dades a un altre.

Selecciona-ho tot

Selecciona totes les entrades, incloses les subcarpetes, a la part inferior de la finestra de la base de dades.

Edita

Obre una finestra on podeu editar la taula, la consulta, el formulari o l'informe seleccionat.

Suprimeix

Suprimeix la taula, la consulta, el formulari o l'informe seleccionat.

Canvia el nom

Canvia el nom de l'objecte seleccionat. Depenent de la base de dades, alguns noms, caràcters i longitud de nom poden no ser vàlids.

Obre

Obre l'objecte seleccionat en l'últim estat desat.

Crea com a vista

Converteix la consulta seleccionada en una vista. La consulta original segueix al fitxer de base de dades i es genera una vista addicional al servidor de bases de dades. Heu de tenir permís d'escriptura per afegir una vista a una base de dades.

note

La majoria de bases de dades utilitzen consultes per filtrar o ordenar els registres de les taules de la base de dades que es mostren a l'ordinador. Les vistes ofereixen les mateixes funcionalitats que les consultes, però al costat del servidor. Si la vostra base de dades es troba en un servidor que admet visualitzacions, podeu utilitzar les vistes per filtrar els registres del servidor per accelerar el temps de visualització.

Auxiliar de formularis

Starts the Assistent de formularis per la taula, consulta, o vista seleccionada.

Auxiliar d'informes

Starts the Assistent d'informes per la taula, consulta, o vista seleccionada.

Base de dades

Obre un submenú.

Propietats

Obre el diàleg Propietats de la base de dades.

Tipus de connexió

Obre l'auxiliar de tipus de connexió.

Propietats avançades

Obre el diàleg Propietats avançades.