Ús de bases de dades al LibreOffice Base

Vídeo extern

Accepteu aquest vídeo. En acceptar-ho, accedireu al contingut de YouTube, un servei proporcionat per un tercer extern.

Política de privadesa del YouTube

Amb el LibreOffice Base és possible accedir a dades emmagatzemades en una àmplia gama de formats de fitxer de base de dades. El LibreOffice Base admet nativament determinats formats de fitxer d'estructura plana, com el format dBASE. També podeu utilitzar el LibreOffice Base per a connectar amb bases de dades relacionals externes, com ara MySQL i Oracle.

Hi existeixen alguns formats de base de dades l'estructura dels quals el LibreOffice Base no pot modificar; és a dir, no hi és possible l'edició, l'inserció o la supressió dels registres. Els tipus de base de dades que s'indiquen a continuació solament poden llegir-se amb el LibreOffice Base.

Ús de bases de dades al LibreOffice

The Database Wizard helps you to create a database file and to register a new database within LibreOffice.

note

El fitxer de la base de dades conté consultes, informes i formularis, així com un enllaç cap a la base de dades on s'emmagatzemen els registres. El fitxer de la base de dades també conté informació de formatació.

Ajuda sobre l'ajuda

L'ajuda fa referència a la configuració per defecte del programa en un sistema configurat amb els paràmetres per defecte. Les descripcions dels colors, les accions del ratolí o altres elements configurables poden ser diferents al vostre programa i sistema.