ADO Connection

Specifies the options for adding an ADO (Microsoft ActiveX Data Objects) database.

note

The ADO interface is a Microsoft Windows proprietary container for connecting to databases.

tip

LibreOffice requereix Microsoft Data Access Components (MDAC) per utilitzar la interfície ADO. Microsoft Windows 2000 i XP inclouen aquests components per defecte.

URL de la font de dades

Introduïu l'URL de la font de dades.

Exemples d'URL's

Per connectar-se a un fitxer Access 2000, utilitzeu el format:

PROVIDER=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;DATA SOURCE=c:\Access\nwind2000.mdb

Per connectar-se amb un nom a un catàleg en un servidor Microsoft SQL que tingui un activador de noms, introduïu:

PROVIDER=sqloledb;DATA SOURCE=turner;INITIAL CATALOG=First

Per accedir a un controlador ODBC com a proveïdor:

DSN=SQLSERVER

Navega

Feu clic per obrir un diàleg de selecció de base de dades.

note

Un nom d'usuari pot tenir un màxim de 18 caràcters.

note

Una contrasenya ha de contenir entre 3 i 18 caràcters.

Database Wizard