Seleccionar una base de dades

Crea una nova base de dades, obre un fitxer de base de dades, o connectat a una base dades existent

Crea una nova base de dades

Seleccioneu-ho per a crear una base de dades Aquesta opci贸 utilitza el motor de base de dades HSQL amb la configuraci贸 per defecte. La pagina final de l'assistent es mostra despr茅s.

Lloc web extern sobre l'HSQL (en angl猫s).

Obre un fitxer de base de dades existent

Seleccioneu-ho per obrir un fitxer de base de dades d'una llista de fitxers utilitzats recentment o, des d'un di脿leg de selecci贸 de fitxers.

Recentment utilitzades

Seleccioneu de la llista de fitxers utilitzats recentment un fitxer de base de dades per obrir. Feu clic a Finalitzar per obrir el fitxer immediatament i sortir de l'assistent.

Obre

Obre un di脿leg de selecci贸 de fitxers on podreu seleccionar un fitxer de base de dades. Feu clic a Obre o D'acord al di脿leg de selecci贸 de fitxers per obrir el fitxer immediatament i sortir de l'assistent.

Connectar a una base de dades existent

Seleccioneu aquesta opci贸 per a crear un document de base de dades per a una connexi贸 de base de dades existent.

Tipus de base de dades

Seleccioneu el tipus de base de dades per a la connexi贸 de base de dades existent.

note

Les bases de dades de tipus Outlook, Evolution, llibreta d'adreces de KDE i Seamonkey no necessiten informaci贸 addicional. En el cas de bases de dades d'altres tipus, l'auxiliar mostra p脿gines addicionals que permeten indicar la informaci贸 necess脿ria.

La seg眉ent p脿gina de l'auxiliar 茅s una d'aquestes:

Desa i continua

Especifica si es vol registrar la base de dades, obre la base de dades per l'edici贸, o inseriu una nova taula.