Auxiliar de base de dades

L'auxiliar de base de dades crea un fitxer de base de dades que cont茅 informaci贸 sobre una base de dades.

Segons el tipus d'operaci贸 i el tipus de base de dades, l'auxiliar de base de dades consta d'un nombre variable de passos.

Si creeu un nou fitxer de base de dades, l'assistent consta de dos passos.

Seleccionar una base de dades

Crea una nova base de dades, obre un fitxer de base de dades, o connectat a una base dades existent

Desa i continua

Especifica si es vol registrar la base de dades, obre la base de dades per l'edici贸, o inseriu una nova taula.

Par脿metres de connexi贸

Defineix els par脿metres de connexi贸 a una base de dades existent.

Connexi贸 ODBC

Text File Connection

Connexi贸 al Microsoft Access

Connexi贸 ADO

Connexi贸 dBASE

Connexi贸 Firebird

Connexi贸 JDBC

Connexi贸 a una base de dades Oracle

Connexi贸 a MariaDB i MySQL

Connexi贸 PostgreSQL

Spreadsheet Connection

Enrere

Mostra les seleccions del di脿leg fetes en el punt anterior. Els par脿metres actuals es mantenen igual. Aquest bot贸 nom茅s es pot activar a partir de la p脿gina dos.

Seg眉ent

Feu clic al bot贸 Seg眉ent; l'auxiliar utilitzar脿 els par脿metres del di脿leg actual i passar脿 al pas seg眉ent. Si esteu a l'煤ltim pas, el bot贸 esdev茅 Crea.

Finalitza

Aplica tots els canvis i tanca l'auxiliar.

Cancel路la

Si feu clic a Cancel路la es tancar脿 el di脿leg sense desar els canvis fets.