Auxiliar de base de dades

L'auxiliar de base de dades crea un fitxer de base de dades que conté informació sobre una base de dades.

Segons el tipus d'operació i el tipus de base de dades, l'auxiliar de base de dades consta d'un nombre variable de passos.

Si creeu un nou fitxer de base de dades, l'assistent consta de dos passos.

Seleccionar una base de dades

Crea una nova base de dades, obre un fitxer de base de dades, o connectat a una base dades existent

Desa i continua

Especifica si es vol registrar la base de dades, obre la base de dades per l'edició, o inseriu una nova taula.

Paràmetres de connexió

Defineix els paràmetres de connexió a una base de dades existent.

Connexió ODBC

Text File Connection

Connexió al Microsoft Access

Connexió ADO

Connexió dBASE

Connexió Firebird

Connexió JDBC

Connexió a una base de dades Oracle

Connexió a MariaDB i MySQL

Connexió PostgreSQL

Spreadsheet Connection

Enrere

Mostra les seleccions del diàleg fetes en el punt anterior. Els paràmetres actuals es mantenen igual. Aquest botó només es pot activar a partir de la pàgina dos.

Següent

Feu clic al botó Següent; l'auxiliar utilitzarà els paràmetres del diàleg actual i passarà al pas següent. Si esteu a l'últim pas, el botó esdevé Crea.

Finalitza

Aplica tots els canvis i tanca l'auxiliar.

Cancel·la

Si feu clic a Cancel·la es tancarà el diàleg sense desar els canvis fets.