Propietats avançades

Especifica algunes opcions per a la base de dades.

Per a accedir a aquesta ordre...

A la finestra de base de dades, trieu Edita ▸ Base de dades ▸ Propietats, feu clic a la pestanya Propietats avançades

La disponibilitat dels controls següents depèn del tipus de base de dades:

Camí als fitxers dBASE

Introduïu el camí al directori que conté els fitxers dBASE.

warning

Assegureu-vos que l'extensió del fitxer *.dbf dels fitxers dBASE estiguin en minúscules.

Navega

Obre un diàleg on podreu seleccionar un fitxer o un directori.

Prova la connexió

Prova la connexió de la base de dades amb la configuració actual.

Camí als fitxers text

Introduïu el camí a la carpeta dels fitxers text.

Camí al document de full de càlcul

Introduïu el camí al document del full de càlcul que voleu utilitzar com a base de dades.

Nom de la font de dades ODBC del vostre sistema

Introduïu el nom de la font de dades ODBC.

Nom d'usuari

Introduïu el nom d'usuari requerit per a accedir a la base de dades.

Es requereix contrasenya

Si està marcat, se li demanarà a l'usuari que introdueixi la contrasenya necessària per accedir a la base de dades.

Nom de la base de dades

Introduïu el nom de la base de dades.

Nom de la base de dades MySQL

Introduïu el nom de la base de dades MySQL que voleu utilitzar com a font de dades.

Nom de la base de dades Oracle

Introduïu el nom de la base de dades Oracle que voleu utilitzar com a font de dades.

Fitxer de base de dades del Microsoft Access

Introduïu el nom del fitxer de base de dades de Microsoft Access que voleu utilitzar com a font de dades.

Nom de l'amfitrió

Introduïu el nom d'amfitrió per a la font de dades LDAP.

URL de la font de dades

Introduïu la ubicació de la font de dades JDBC com a URL.

Classe de controlador JDBC

Introduïu el nom de la classe de controlador JDBC que es connecta a la font de dades.

Prova la classe

Prova la connexió de la base de dades mitjançant la classe de controlador JDBC.

Trieu una base de dades

Seleccioneu una base de dades de la llista o feu clic a Crear per crear una nova base de dades.