Executa una declaració SQL

Obre un quadre de diàleg on podreu introduir una ordre SQL per administrar una base de dades.

Per a accedir a aquesta ordre...

En una finestra de fitxer de base de dades trieu Eines - SQL.

Execució d'ordres SQL

Només podeu introduir ordres d'administració en aquest quadre de diàleg, com ara: GRANT, CREATE TABLE o DROP TABLE, i NOT FILTER. Les ordres que podeu introduir depenen de la font de dades, per exemple, dBASE només pot executar algunes de les ordres SQL enunciades.

note

Per executar una consulta SQL per filtrar dades a la base de dades, utilitzeu la Vista de disseny de consultes.

Ordre a executar

Introduïu l'ordre d'administració SQL que vulgueu executar.

Per exemple, per a una font de dades "Bibliografia", podeu introduir l'ordre SQL següent:

SELECT "Adreça" FROM "biblio" "biblio"

Si necessiteu més informació sobre les ordres SQL, consulteu la documentació proporcionada amb la base de dades.

Ordres anteriors

Mostra les ordres SQL que s'han executat anteriorment. Per a tornar a executar una ordre, feu-hi clic i, a continuació, feu clic al botó Executa.

Estat

Mostra els resultats, inclosos els errors, de l'ordre SQL que heu executat.

Executa

Executa l'ordre que heu introduït a la caixa Ordre a executar.

Tanca

Tanca el diàleg.