Executa una declaració SQL

Obre un quadre de diàleg on podreu introduir una ordre SQL per administrar una base de dades.

Per a accedir a aquesta ordre...

En una finestra de fitxer de base de dades trieu Eines - SQL.

Execució d'ordres SQL

Només podeu introduir ordres d'administració en aquest quadre de diàleg, com ara: GRANT, CREATE TABLE o DROP TABLE, i NOT FILTER. Les ordres que podeu introduir depenen de la font de dades, per exemple, dBASE només pot executar algunes de les ordres SQL enunciades.

note

Per executar una consulta SQL per filtrar dades a la base de dades, utilitzeu la Vista de disseny de consultes.

Ordre a executar

Introduïu l'ordre d'administració SQL que vulgueu executar.

Per exemple, per a una font de dades "Bibliografia", podeu introduir l'ordre SQL següent:

SELECT "Adreça" FROM "biblio" "biblio"

Si necessiteu més informació sobre les ordres SQL, consulteu la documentació proporcionada amb la base de dades.

Executa l'ordre SQL directament

In Native SQL mode you can enter SQL commands that are not interpreted by LibreOffice, but are instead passed directly to the data source. If you do not display these changes in the design view, you cannot change back to the design view.

Mostra la sortida de les expressions «select»

Mostra el resultat de l'ordre SQL SELECT al quadre Sortida.

Executa

Executa l'ordre que heu introduït al quadre de l'Ordre que cal executar.

Ordres anteriors

Indica les ordres SQL prèviament executades. Per a tornar a executar una ordre, feu clic a l'ordre i, a continuació, feu clic a Executa.

Estat

Mostra l'estat, inclosos els errors, de l'ordre SQL que heu executat.

Sortida

Mostra els resultats de l'ordre SQL que heu executat.

Tanca

Tanca el diàleg.