Índexs

Us permet organitzar els índexs de base de dades dBASE. Un índex us permet accedir a una base de dades més ràpidament, sempre que consulteu les dades de la selecció definida a través de l’índex. Quan dissenyeu una taula, podeu definir els índexs a la pestanya Índexs .

Per a accedir a aquesta ordre...

En una finestra de fitxer de base de dades del tipus dBASE trieu Edita ▸ Base de dades ▸ Propietats feu clic a Indexes.

Taula

Seleccioneu la taula de base de dades que vulgueu indexar.

Taula índexs

Enumera els índexs actuals de la taula de la base de dades seleccionada. Per a eliminar un índex de la llista, feu clic a l'índex i, a continuació, feu clic a la fletxa dreta.

Índexs lliures

Enumera els índexs disponibles per a poder assignar a una taula. Per a assignar un índex a la taula seleccionada, feu clic a la icona de fletxa esquerra. La doble fletxa esquerra assigna tots els índexs disponibles.

<

Mou l'índex seleccionat a la llista Taula índexs.

<<

Mou tots els índexs lliures a la llista Índexs de la taula.

>

Mou els índexs de la taula seleccionats a la llista Índexs lliures.

Mou tots els índexs de la taula a la llista Índexs lliures.