Aplica les columnes

A l'explorador de fonts de dades, podeu copiar una taula arrossegant-la i deixant-la anar al contenidor de taules. El di脿leg Aplica columnes 茅s la segona finestra del di脿leg Copia taula.

Columnes existents

Quadre de llista esquerre

Enumera els camps de dades disponibles que podeu incloure a la taula copiada. Per a copiar un camp de dades, feu clic al seu nom i, a continuaci贸, feu clic al bot贸 >. Per a copiar tots els camps, feu clic al bot贸 >>.

Quadre de llista dret

Enumera els camps que voleu incloure a la taula copiada.

Botons

Afegeix o elimina el camp seleccionat (bot贸 > o <) o tots els camps bot贸 (<< o >>).

P脿gina seg眉ent