Copia Taula

Podeu copiar una taula arrossegant-la i deixant-la anar a l'脿rea de taula d'una finestra de fitxer de base de dades. Apareix el quadre de di脿leg Copia taula.

Nom de la taula

Especifica un nom per a la c貌pia. Algunes bases de dades nom茅s accepten noms que continguin vuit car脿cters o menys.

Opcions

Definici贸 i dades

Crea una c貌pia 1: 1 de la taula de base de dades. Es copien la definici贸 de la taula i les dades completes. La definici贸 de la taula inclou l鈥檈structura de la taula i el format de diferents camps de dades, incloent-hi les propietats especials del camp. El contingut del camp proporciona les dades.

Definici贸

Nom茅s copia la definici贸 de la taula i no les dades corresponents.

Com a vista de taula

Si la base de dades admet vistes i heu seleccionat aquesta opci贸, es crear脿 una consulta al contenidor de la taula com a taula. Aquesta opci贸 us permetr脿 veure els resultats de la consulta com una vista de taula normal. La taula es filtrar脿 a la vista amb una sent猫ncia SQL "Select".

Afegeix dades

Afegeix les dades de la taula que s'ha de copiar a una taula existent.

La definici贸 de la taula ha de ser exactament la mateixa per poder-hi copiar les dades. Les dades no es poden copiar si un camp de dades de la taula de dest铆 t茅 un format diferent del camp de dades de la taula d'origen.

Feu coincidir els noms dels camps de dades al quadre de di脿leg Copia taula a la p脿gina Aplica les columnes.

Si no es poden adjuntar les dades, veureu una llista de camps al quadre de di脿leg Informaci贸 de la columna les dades que no es poden copiar.Si confirmeu aquest di脿leg amb D'acord, nom茅s s'adjuntaran les dades que no apareixen a la llista.

note

Si els camps de la taula de destinaci贸 tenen una longitud de camp inferior a la de la taula d'origen quan s'estan adjuntant dades, els camps de dades d'origen es trunquen autom脿ticament per a fer-los coincidir amb les longituds de camp de la taula de destinaci贸.


Crea una clau prim脿ria

Genera autom脿ticament una clau prim脿ria per al camp de dades i l'omple de valors. Sempre heu d'utilitzar aquest camp, ja que una clau prim脿ria sempre ha d'estar disponible per a poder editar la taula.

Nom

Especifica un nom per a la clau principal generada. Aquest nom 茅s opcional.

P脿gina seg眉ent

Ens cal la vostra ajuda!