Falta un element

Si obriu una consulta en la qual ja no existeixin taules o camps, apareixerà el diàleg Falta un element. Aquest diàleg identifica la taula o el camp que falta i que per tant no es pot interpretar, i us permet decidir de quina manera voleu continuar el procediment.

Per a accedir a aquesta ordre...

En una finestra de fitxer de base de dades feu clic a la icona Queries després trieu Edita ▸ Edita.
Si els camps referenciats ja no existeixen veureu aquest diàleg.


Com voleu continuar?

Hi ha tres opcions disponibles per a respondre aquesta pregunta:

Voleu realment obrir la consulta en la vista gràfica?

Us permet obrir la consulta en la Vista de disseny, malgrat que hi faltin elements. Aquesta opció també us permet indicar si voleu que s'ignorin altres errors.

La consulta s'obrirà en la Vista de disseny (la interfície gràfica). Les taules que faltin apareixeran en blanc i els camps no vàlids es mostraran a la llista de camps amb els seus noms (no vàlids), cosa que us permetrà treballar amb els camps concrets que hagin provocat l'error.

Obre la consulta en la vista SQL

Us permet obrir el disseny de la consulta en el mode SQL i interpretar la consulta com a SQL natiu. Només podeu sortir del mode SQL natiu quan l'expressió del LibreOffice s'ha interpretat completament (això només és possible si les taules o els camps utilitzats a la consulta existeixen realment).

No obris la consulta

Us permet cancel·lar el procediment i indicar que no s'ha d'obrir la consulta. Aquesta opció correspon a la funció del botó de diàleg Cancel·la.

Ignora també els errors semblants

Si heu seleccionat la primera opció però voleu obrir la consulta en la vista gràfica malgrat que hi faltin elements, podeu indicar que voleu que s'ignorin altres errors. D'aquesta manera no es mostrarà cap missatge d'error en el procés actual d'obertura si la consulta no es pot interpretar correctament.

Ens cal la vostra ajuda!